Taran
PRIDE FC Welterweight
Za ile ten specyfik? 1,99zł?Zapach koncerniaka, trochę goryczki i znikome aromaty, bieda.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Za ile ten specyfik? 1,99zł?Zapach koncerniaka, trochę goryczki i znikome aromaty, bieda.
![]()
2-3 zł zależy gdzie.Za ile ten specyfik? 1,99zł?
Drogo, koło 4 zł za 0.33 tego świństwa.Za ile ten specyfik? 1,99zł?
To napisz jaki jest, bo ostatnio mam kiepskie doświadczenie z tym browarem, a kilka lat temu było naprawdę fajne.Drogo, koło 4 zł za 0.33 tego świństwa.
Muszę sprostować mój ostatni wpis, będę próbował nie Jabłonowo IPA tylko Konstancin IPA :-D
e to szkoda kasy. U mnie Pinta w przecenie, więc raczej zostanę przy niej. Zastanawiam się czy poraz kolejny nie poeksperymentować z "Końcem Świata". Pamiętam, że za pierwszym razem to było dla mnie okropne przeżycie. Zero goryczki, bardzo niskie wysycenie, mega metność, a wręcz jakaś taka zawiesina, ponadto zapach i smak jałowca :) STYL FINLANDZKI. Nawet na etykiecie jest napisane żeby 2x się zastanowić zanim się to kupi.Drogo, koło 4 zł za 0.33 tego świństwa.
Ok, zdam relację jak wrócę z robotyTo napisz jaki jest, bo ostatnio mam kiepskie doświadczenie z tym browarem, a kilka lat temu było naprawdę fajne.
Widzą monetę to rozszerzają ofertę. Lepiej dla biznesu piwnego i piwoszy w mniejszych miejscowościach gdzie mnie na sklepów specjalistycznych.dziś sprawdzę ofertę kraftową w Auchan :-) Tesco z tego co widziałem w piwnych promocjach ma coraz szerszą ofertę dobrych piw.
Widzą monetę to rozszerzają ofertę. Lepiej dla biznesu piwnego i piwoszy w mniejszych miejscowościach gdzie mnie na sklepów specjalistycznych.
w pewnym sensie, że podobno jadąc na ilość to spadnie jakośćPewnie im zarzucili komerche.
w pewnym sensie, że podobno jadąc na ilość to spadnie jakość
Jak na hipermarkety to śmiem twierdzić, że wybór jest zajebisty (mowie o Wawie) - Kraftwerk, Wąsosz, Brokreacja, Raduga...jedynie lipa że na półkach a nie w lodówkachU nich (Tesco) jest jakoś dziwnie-dawniej przez jakiś czas mieli sporo, mocno chyba z Ciechanem współpracowali, a potem była padaka. Teraz znowu weszli w krafty, mam nadzieję, że na dłużej ale wybór nie jest jakiś zajebisty.

IPY w lodówkach?Po co?Jak na hipermarkety to śmiem twierdzić, że wybór jest zajebisty (mowie o Wawie) - Kraftwerk, Wąsosz, Brokreacja, Raduga...jedynie lipa że na półkach a nie w lodówkach![]()
IPY w lodówkach?Po co?
no właśnie. Po co ? wytłumacz mi też....jedynie lipa że na półkach a nie w lodówkach![]()
no chyba troche schłodzone byc powinny nie ? :) ja często lubie wypić zaraz po przyjsciu ze sklepu a takie w temperaturze pokojowej troche za ciepłe dla mnie...no właśnie. Po co ? wytłumacz mi też...
Uuuu amator.no chyba troche schłodzone byc powinny nie ? :) ja często lubie wypić zaraz po przyjsciu ze sklepu a takie w temperaturze pokojowej troche za ciepłe dla mnie...
czyli sugerowana temperatura serwowania 10-12 stopni to temperatura "półkowa" ? trudno jestem piwnym januszem...Wasze zdrowieUuuu amator.

uuuu... Trochę PROfanacja, ale spoko... Każdy ma swoje zboczenia.no chyba troche schłodzone byc powinny nie ? :) ja często lubie wypić zaraz po przyjsciu ze sklepu a takie w temperaturze pokojowej troche za ciepłe dla mnie...
napisałem "trochę schłodzone" a tu profanacja ? ktoś tu chyba nadgorliwy jest...uuuu... Trochę PROfanacja, ale spoko... Każdy ma swoje zboczenia.
Po co lądować 8PLN w APE jak nie poczujesz różnicy?Ja tam lubie każde piwo schłodzone, bez względu czy to perła, stout czy inna apa. . . możecie hejtować![]()
OMG. No ale jak tam wolisz. Przecież piwo rzemieślnicze specjalnie podgrzewa się dłonią od dołu szkła, aby wydobyć pełnię smaku i aromatu.Ja tam lubie każde piwo schłodzone, bez względu czy to perła, stout czy inna apa. . . możecie hejtować![]()
Nie przesadzajmy, nikt nie mówi o mrożeniu jak w pubie jakiegoś Tyskiego czy Warki. Zgodzę się, że piwa kraftowe lepiej pić ogrzane niż porządnie schłodzone, ale temperatura spożywania to raczej kwestia indywidualna (sugerowana temp. jest zresztą na etykietach).Po co lądować 8PLN w APE jak nie poczujesz różnicy?