Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja wczoraj piłem American IPA z Doctor Brew - bardzo fajne piwo z super goryczką.kumpel z roboty przyniesie kilkanascie anabelle od dr brew po 3zl (dzien po terminie), zycie jest piekne![]()

fajne szkło. Ostatnio takie same zbiła mi zmywarka, lecz kolejne już w drodze. Tym razem zamówiłem 6 sztuk.Co tu za umieralnia ostatnio?
images upload
Zajebisty wędzony Pils! Chyba najmocniej wędzone piwo, jakie piłem, a muszę przyznać, że jestem miłośnikiem tego typu piw.
Zalecane naczynie do spożycia to róg :D
Kojarzę, że miałeś takie. Jakim cudem zmywarka to zrobiła?fajne szkło. Ostatnio takie same zbiła mi zmywarka, lecz kolejne już w drodze. Tym razem zamówiłem 6 sztuk.
Matka nieostrożnie myła po prostu.Kojarzę, że miałeś takie. Jakim cudem zmywarka to zrobiła?
aj dont noł. Źle ułożone naczynia to spowodowały.Kojarzę, że miałeś takie. Jakim cudem zmywarka to zrobiła?
Właśnie wróciłem ze sklepu. Nic ciekawego nie nabyłem. Skusiłem się na koźlaka pszenicznego z nowej warki Ambera. Szkoda, że w serii "po godzinach" nie wypuszczają nic nowego, a jedynie ponawiają warki.Kojarzę, że miałeś takie. Jakim cudem zmywarka to zrobiła?

nowy dział na stacji Shell na Stawki w Wawie :)
nowy dział na stacji Shell na Stawki w Wawie :) z kraftów mają kormorana, kraftwerka, olbrachta i jakieś tam zagraniczne...
Chyba przez Mleczke :) też sie nad tym zastanawiałem ostatnio ze sprzedawcą w sklepie z kraftami :) swoją drogą jakość ich piw też nie powala...Olbracht ma najniższe ceny w polskim Krafcie. Chodzi o te etykiety malowane przez Jujke czy jak mu tam. Ciekawe na czym przycinają podczas produkcji.
No ja myślę że póki co krftowcy chcą się nachapać, ale niedługo ceny spadną. Birbant i Doctor Brew już po 10zl u mnie.Chyba przez Mleczke :) też sie nad tym zastanawiałem ostatnio ze sprzedawcą w sklepie z kraftami :) swoją drogą jakość ich piw też nie powala...
To też jeden z tematów, który poruszam w sklepach z kraftami :) Dla mnie cena powyżej 8 zł to przesada. Np. premierową AIPA z Arcybrowaru kupiłem za 10 zł, a szału nie robi...No ja myślę że póki co krftowcy chcą się nachapać, ale niedługo ceny spadną. Birbant i Doctor Brew już po 10zl u mnie.
Zrób swoje piwo za 1,20 za butelkę.To też jeden z tematów, który poruszam w sklepach z kraftami :) Dla mnie cena powyżej 8 zł to przesada. Np. premierową AIPA z Arcybrowaru kupiłem za 10 zł, a szału nie robi...
Aż takim zapaleńcem jeszcze nie jestem :) aczkolwiek wybierając krafty sugeruję się stosunkiem cena/jakość, jak zresztą chyba większość ludzi przy wyborze towarów/usług :)Zrób swoje piwo za 1,20 za butelkę.
Zależy jaki ekstrakt, przyprawy i chmiele. Tak jakbyś zapytał ile kosztuje zrobienie obiadu. Ale np takie grodziskie to zamykało się w 1,50 za litr.Mi chodzi o cenie max 6zlotych za butelkę. Myślę że jedynie kraftowcy i Kopyr wiedzą ile tak naprawdę zysku z kazdej butelki mają producenci. @cRe ile kosztuje Cię litr piwa domowego?
Grodziskie... to akurat kosztuje zawsze trochę mniej. Nawet poniżej 5zł, ale nie kupuję tego więcej, bo jak dla mnie dymione/wędzone piwa to syf. Ale powiedzmy taką IPĘ jakąś jak robisz to mniej więcej jaki jest koszt?Zależy jaki ekstrakt, przyprawy i chmiele. Tak jakbyś zapytał ile kosztuje zrobienie obiadu. Ale np takie grodziskie to zamykało się w 1,50 za litr.
Rozumiem że pytasz o aipe to taka porządna 16stka z chmielami z Ameryki nie przekroczy 3- 3,20 za litr. Jeżeli bardziej sesyjną wersja z mniejszym ekstraktem to mniej. No i jeżeli chodzi o wersję bez amerykańskich chmieli to też mniej.Grodziskie... to akurat kosztuje zawsze trochę mniej. Nawet poniżej 5zł, ale nie kupuję tego więcej, bo jak dla mnie dymione/wędzone piwa to syf. Ale powiedzmy taką IPĘ jakąś jak robisz to mniej więcej jaki jest koszt?
Arcybrowar w Olbrachcie wlasnie robiony jest, bylem na premierze, piwo piajalne ale jak dla mnie poprostu poprawneTo też jeden z tematów, który poruszam w sklepach z kraftami :) Dla mnie cena powyżej 8 zł to przesada. Np. premierową AIPA z Arcybrowaru kupiłem za 10 zł, a szału nie robi...