Masta
Vale Tudo Championship
Pytanie powinno brzmieć czy michi to michi z cohones czy człowiek dwie twarze?:}To jest jednak zywy czlowiek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pytanie powinno brzmieć czy michi to michi z cohones czy człowiek dwie twarze?:}To jest jednak zywy czlowiek?
Taki sam jak ja 00101101000101000110101101010011Zastanawialem sie czy to nie bot.
jak za tą cene wygląda ciekawie...chętnie bym dorwał gdzieś w Wawie...Przypomniało mi się jeszcze, piłem kilka dni temu:
![]()
Cena 4zł, w smaku czuć grapefruita, ale po wypiciu "nie zalega w gardle", całkiem okej, lepiej mi smakowało jak żapa.
jaki to browar?jak za tą cene wygląda ciekawie...chętnie bym dorwał gdzieś w Wawie...
jabłonowo, manufaktura piwnajaki to browar?
jabłonowo? czyli może być słabo...jabłonowo, manufaktura piwna
o czym wy tu prdlcie?Tak michi istnieje. Mlody chłopak poznający świat. Załapał się na darmową wódkę. A najlepsze jest to, że jak wszedł do lokalu to byłem pewny, że to on. Sam może to potwierdzić.
Kupowałem w selgrosie na połczyńskiej.chętnie bym dorwał gdzieś w Wawie...
Połczyńskie to jest piwo. Jedno z najgorszych piw jakie w życiu piłem. Ogólnie wylałem mniej więcej pół butelki. Trafiłem na jakieś słodkie (nie miodowe) na jakiejś wodzie zmineralizowanej czy coś takiego. Niskie wysycenie. Piana opadła w 15 sekund.Kupowałem w selgrosie na połczyńskiej.
Hehe... zrób to sam. Odchodząc od tematu piw- tak jak ja w empiku kiedyś wywalałem płyty Mezo czy 18L z działu hip-hop na pop lub chowałem je głęboko na tyły regałów.U mnie też jest cała półka z tym gównem. Noszę się z zamiarem powiedzenia babuszkom, żeby to wyjebały w pizdu.
Bohater.Hehe... zrób to sam. Odchodząc od tematu piw- tak jak ja w empiku kiedyś wywalałem płyty Mezo czy 18L z działu hip-hop na pop lub chowałem je głęboko na tyły regałów.
Narodu!Bohater.
Należy się wyrok śmierci za to jeżeli robiłeś to jako klient.Hehe... zrób to sam. Odchodząc od tematu piw- tak jak ja w empiku kiedyś wywalałem płyty Mezo czy 18L z działu hip-hop na pop lub chowałem je głęboko na tyły regałów.
Sicarios juz w drodze do Trojmiasta? ;)Należy się wyrok śmierci za to jeżeli robiłeś to jako klient.
z biedry?Pilem bezglutenowe #byćjakmauricz
Owszem.z biedry?
Część leży w piwnicy. Był Sylwester to się piło. Trochę w pracy rozdałem w ramach pracy u podstaw. Sam nie nadrabiam z piciem. Nie ucieknie piwko nigdzie i nadejdzie jego czas. Najebany jestem i całe szczęście że mam słownik w telefonie . Bez odbioru.@cRe nadążasz z piciem, czy rozdajesz? :D
Browar Raduga zawsze na propsie! :)Moje świeże zakupy, Tesco 24h na Górczewskiej W-wa. Jedno piwko 6,49 drugie 6,99 :)
View attachment 2317