Przypomniało mi się jeszcze, piłem kilka dni temu:
beer_366912.jpg

Cena 4zł, w smaku czuć grapefruita, ale po wypiciu "nie zalega w gardle", całkiem okej, lepiej mi smakowało jak żapa.
jak za tą cene wygląda ciekawie...chętnie bym dorwał gdzieś w Wawie...

Tak michi istnieje. Mlody chłopak poznający świat. Załapał się na darmową wódkę. A najlepsze jest to, że jak wszedł do lokalu to byłem pewny, że to on. Sam może to potwierdzić.
o czym wy tu prdlcie?

Kupowałem w selgrosie na połczyńskiej.
Połczyńskie to jest piwo. Jedno z najgorszych piw jakie w życiu piłem. Ogólnie wylałem mniej więcej pół butelki. Trafiłem na jakieś słodkie (nie miodowe) na jakiejś wodzie zmineralizowanej czy coś takiego. Niskie wysycenie. Piana opadła w 15 sekund.

o to to diabelstwo:

piwo04.png

zakupione w Piotr i Paweł (na/w Matarni) za jakieś 3,50zł czy coś w ten deseń.

U mnie też jest cała półka z tym gównem. Noszę się z zamiarem powiedzenia babuszkom, żeby to wyjebały w pizdu.

U mnie też jest cała półka z tym gównem. Noszę się z zamiarem powiedzenia babuszkom, żeby to wyjebały w pizdu.
Hehe... zrób to sam. Odchodząc od tematu piw- tak jak ja w empiku kiedyś wywalałem płyty Mezo czy 18L z działu hip-hop na pop lub chowałem je głęboko na tyły regałów.

Hehe... zrób to sam. Odchodząc od tematu piw- tak jak ja w empiku kiedyś wywalałem płyty Mezo czy 18L z działu hip-hop na pop lub chowałem je głęboko na tyły regałów.
Bohater.

Należy się wyrok śmierci za to jeżeli robiłeś to jako klient.

@cRe nadążasz z piciem, czy rozdajesz? :D
Część leży w piwnicy. Był Sylwester to się piło. Trochę w pracy rozdałem w ramach pracy u podstaw. Sam nie nadrabiam z piciem. Nie ucieknie piwko nigdzie i nadejdzie jego czas. Najebany jestem i całe szczęście że mam słownik w telefonie . Bez odbioru.

Butelkowałem dziś lemon IPA. Napiłem sie ciepłego i nienagazowanego i muszę powiedzieć że goryczka jest wysoka. Taka grejpfrutowa. Odfermentowało do 2 plato.

Za to red Ale takie średnio red. Takie czwrwono-brązowe Ale zobaczę jakie wyjdzie po fermentacji ale nie mam zielonego pojęcia czy jakoś to może wpłynąć na barwę.

Back