Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Harnaś wysoko chmielony, WYPAS!Pomocy, jakie piwka zakupić ??? obecnie pije tara jasna...butelka, ale się kończy :(((
zapytam w moim nocnym pod blokiem zaraz o ten specyfik, a jak nie będzie to co ?Harnaś wysoko chmielony, WYPAS!
Tatra mocna, ewentualnie smakuje mi jeszcze Sarmackie z biedronki.zapytam w moim nocnym pod blokiem zaraz o ten specyfik, a jak nie będzie to co ?
sarmackie zajebiste, ale w Sochaczewie mi zamkneli biedronke prawie pod blokiem i nie chce mi sie leciec dalej haha, dlatego wybieram nocnyTatra mocna, ewentualnie smakuje mi jeszcze Sarmackie z biedronki.
Co to za pająki ochydne......fuuuuNie kupujcie tego syfu z Birbanta:
![]()
śmierdzi strasznie.
śmierdzi rozkładającym się ciałem.Co to za pająki ochydne......fuuuu
zostanę przy tatra jasna jednak...śmierdzi rozkładającym się ciałem.
Na zdrowie. Zapłaciłem 7.50zł za tego Birbanta i nie dam rady go dopić.zostanę przy tatra jasna jednak...
Polecam całą serie:zostanę przy tatra jasna jednak...
kilka lat temu to pijalem, swietnePolecam piwo o smaku dębu. Dębowe mocne.
W sumie racja, jak jest coś zajebiste to po co to zmieniać.Jestem już w domku. Wygrały tatry jasne w butelce....dziękuję za porady ;)
Mam 24 lata, a piwa pije nalogowo od 16, ale smakowego i grzanca nie dotykalem nigdy i nie chceZ takich smakowych to jeszcze żubr. W aromacie zapach piżma i żubrzego łajna.
Masz problem alkoholowy? Chcesz o tym pogadać?Mam 24 lata, a piwa pije nalogowo od 16
troche sie wstydze....ale ok porozmawqiajmy....Masz problem alkoholowy? Chcesz o tym pogadać?
Nie krępuj się, jesteś wśród swoich. Zacznij od początku. Jak zaczęła się Twoja droga pijaka i trolla?troche sie wstydze....ale ok porozmawqiajmy....
Na 2 masz już odpowiedz....Nie krępuj się, jesteś wśród swoich. Zacznij od początku. Jak zaczęła się Twoja droga pijaka i trolla?
Gdzie?Na 2 masz już odpowiedz....
Ty tak na serio?Polecam piwo o smaku dębu. Dębowe mocne.
tylko gdzie to kupic?Polecam całą serie:
![]()
Niebo w ziemi.
A jak myślisz?Ty tak na serio?

W Karefurze.tylko gdzie to kupic?
Wild turkey, propsuję.3,5 litra soków wiśniowego i porzeczkowego zalane spirytusem. Potem będzie jeszcze malinówka z chilli robiona na zimę:):)
![]()
Wild turkey, propsuję.