Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bavaria leży w innym miejscu

Chodzi o Spider Mana?
Bavaria leży w innym miejscu![]()

Oj waliło się bavarie procentową przy weekendzie w Holandii a dokładniej Lisse. Powróciły wspomnienia. Dziękuję

Ajest w Auchanie?
A czego nie ma w Auchanie, przecież tam taki wybór, że tydzień można na same browary stracić żeby coś w łapę zebrać, nie mówiąc o reszcie alkoAjest w Auchanie?

Czystości na pewno...A czego nie ma w Auchanie, przecież tam taki wybór, że tydzień można na same browary stracić żeby coś w łapę zebrać, nie mówiąc o reszcie alko
![]()

O ile West Coast to nie jest mój ulubiony styl tak te Birbanciki sztos.Gorąco polecam szanownym Panom koneserom West Coast Double Ipki
Skoro oranżada to po co płacić jak za piwo ;)
To fakt wyszły im.Gorąco polecam szanownym Panom koneserom West Coast Double Ipki
View attachment 97354
View attachment 97355
![]()
Bo nie kupisz takiej dobrej oranżady za 3,5złSkoro oranżada to po co płacić jak za piwo ;)
To fakt wyszły im.

Taka trochę woda po myciu kawiarkiGuiness istny kunszt piwa z zajebistą pianką dostępny w Lidlu.
Czemuż tak późno odkrylem to piwo?
z tacki ociekowej delondżi se może wypić takiego głinesaTaka trochę woda po myciu kawiarki

Taka trochę woda po myciu kawiarki
Perfettoz tacki ociekowej delondżi se może wypić takiego głinesa
![]()
Cloudy i Classy nowe wzory puszek.Lidl - wszystkie piwa w puszce 12 w cenie 6 - Pepper.pl
www.pepper.pl
Tym razem puszkowe. Krafty też wchodzą. Chyba nie ma ograniczeń ilościowych. Ja kupiłem 24, ale widziałem i takich co brali 48.
View attachment 97478
To prawda, Guiness i Murphy's to zupełnie inne bajki na miejscu. Tu smakuje chujowo, a tam ma smak niechuja...Guiness robi robotę jak się go pije lanego z pompy, w pubie na wyspach przy całym tym wyspiarskim anturażu. To co jest dostępne w PL to nieporozumienie.

U mnie już niewiele zostało jak byłem po 18, więc musiałem powtarzać i wziąłem tylko 12, no ale lepszy rydz niż nicLidl - wszystkie piwa w puszce 12 w cenie 6 - Pepper.pl
www.pepper.pl
Tym razem puszkowe. Krafty też wchodzą. Chyba nie ma ograniczeń ilościowych. Ja kupiłem 24, ale widziałem i takich co brali 48.
View attachment 97478

To z neta, nie używam takiej gejowskiej deski do krojeniaAndrzej na pohybel krytykantom wjechał
Wygląda fajnie

Ja dzisiaj o 7 jechałem do roboty to zahaczyłem trzy lidle i tylko w jednym ostały się jakieś 4 puszkiU mnie już niewiele zostało jak byłem po 18, więc musiałem powtarzać i wziąłem tylko 12, no ale lepszy rydz niż nic![]()

Magic road I gelato sztosy.Lidl - wszystkie piwa w puszce 12 w cenie 6 - Pepper.pl
www.pepper.pl
View attachment 97478