Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
WHAT IS A GHOST GUN?
In general, a “ghost gun” is any kind of firearm made at home from materials not already considered firearms under the law. There are no exact, legal definitions of “80% receivers” or “unfinished firearms,” but ghost guns are most often made from these
The media and politicians would like to spread the mistaken belief that the only legal way to acquire a gun is to buy one from a manufacturer or dealer. If you are considering building an un-serialized firearm, It is your responsibility to understand the relevant federal and state laws that govern your particular circumstances. In general, federal law only requires serial numbers for commercially-manufactured firearms. Americans have always, with limited state and municipal exceptions, made their own firearms at home.
Musisz byc zapisany i oplacac skladki.Mam pytanie. Przyjmijmy, że zapisuję się do klubu strzeleckiego. Robię wszystko co trzeba żeby dostać pozwolenie na broń. Wszystko załatwione, egzamin zdany, pozwolenie na posiadanie broni wydane przez odpowiedni organ.
I tutaj mam pytanie - czy posiadając pozwolenie na broń muszę być ciągle zapisany w klubie strzeleckim? Czy po wypisaniu się z klubu pozwolenie na broń jest dalej ważne?
Ja noszę w kaburze pod pachą. Clint Eastwood tak radził Charliemu Sheenowi w "Żółtodziobie"...Giwere w gacie to chowacie z przodu czy z tyłu?
Nie znajdzie się jakiś kałach u ciebie w piwnicy?Ja noszę w kaburze pod pachą. Clint Eastwood tak radził Charliemu Sheenowi w "Żółtodziobie"...
Jedyna rzecz jakiej mi brakujeNie znajdzie się jakiś kałach u ciebie w piwnicy?
Przeciez zyc sie powinno wbrew albo przynajmniej pomimo tychże, bądź miły dla pewnych ludzi...chuje politycy!
bądź miły dla pewnych ludzi...
...to i javelina za flaszkę dostaniesz ;)