Roshi
Roshi
bujaj wora...2:0 Riley !!!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
bujaj wora...2:0 Riley !!!!!

Będzie 12 :0 !!!!bujaj wora...![]()
Nie ma żadnych szans Masternak to już jest dziadek a czarny silny i młody !!Nie podoba mi się jak łatwo spycha Masternaka do narożnika
3:0 jest !!Master sie zawsze rozkreca z czasem oby tero było podobnie, bo już zaczyna tańczyć
slabo, kiepska walka.. powolny, timing w ogole jak nie Mastera. Ta dzisiaj a ta z CBSem to przepasc w szybkosci.Jak master ?
12 0 !!! W plecy !!Jak master ?
Ja !!!Ciekawy kurs na Wildera, gra go ktoś?
Chuj powstrzymam się jednakJa !!!

Dobrze zrobiłes bo znając moje szczęście to Wilder padnie sztywny w 34 sekundzie i Prorok znowu będzie miał smutny wieczór:(((((Chuj powstrzymam się jednak![]()
Oby siadło bykuDobrze zrobiłes bo znając moje szczęście to Wilder padnie sztywny w 34 sekundzie i Prorok znowu będzie miał smutny wieczór:(((((

Z jednej strony tak ale z drugiej to było wiadome że tak to będzie wyglądało. Zbyt duża różnica wzrostu żeby Chisora nie skracał dystansu i nie klinczowal. Ale cepki ładnie wchodzą. Fajny slugfest przed fuckeremOgląda sie troche jak freak fight.Typowe mordobicie ale poziom obydwu to juz powolny zjazd do bazy.