Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Cycu wraca do Polski. Ciekawe czy czeka go tu odsiadka za alimenty. No i pewnie kilku wierzycieli będzie go szukać.
To może być nieśmieszne … Usyk zabawny gość a Pan Biały może nie kumać jego „angielskiego” i poczucia humoruUsyk u Dejny?
Zawsze może zostać logopeda i robić dobry sos !?!Wawrzyk to w istocie postac tragiczna.... chcial zajebac cos z Dekatlonu, bo musial wybierac albo dres albo burger na kolacje zamiast makaronu.
Szkoda goscia... ale troche posmiac sie mozna :)
Jak Fury wziął moneyfight z Ngannu to było wszystko ok? Ale jak Usyk bierze Rico to jest przebrzydły Ukr?Przebrzydły ukr![]()
No kurwa dziwne żeby Fury byl przebrzydłym ukremJak Fury wziął moneyfight z Ngannu to było wszystko ok? Ale jak Usyk bierze Rico to jest przebrzydły Ukr?
Widzę ze podwójne standardy na pełnej.
usyk już przed cyrkiem z Rico nim byłUsyk to przebrzydły ukr przede wszystkim dlatego, że popiera dzieciobójców z upaJak Fury wziął moneyfight z Ngannu to było wszystko ok? Ale jak Usyk bierze Rico to jest przebrzydły Ukr?
Widzę ze podwójne standardy na pełnej.

Dla Rico, 15x większa wypłata niż jakby siedział parę lat w ufc + szansa (nawet jeśli praktycznie zerowa) o pasy ciężkiejDla fanów to Rico zjebał, że odrzucił UFC bo teraz mogli go fajnie budować i taka walka Alexa z Rico o pas ciężkiej by się dobrze sprzedała

Dlatego zaznaczyłem, że dla fanów bo dla niego to wiadomoDla Rico, 15x większa wypłata niż jakby siedział parę lat w ufc + szansa (nawet jeśli praktycznie zerowa) o pasy ciężkiej
tylko głupi by odmówił takiej oferty![]()
Szejkowie opłacają to wyjebane na koszty, liczy się widowiskoCo za gówno, jeszcze na dodatek o pas WBC.
Mam nadzieję na klapę finansową tego przedsięwzięcia, bo już wkurwiają mnie te walki z pizdy.
Mistrz powinien mierzyć się z najlepszymi w swojej dziedzinie, a nie z kickbokserem czy youtuberem.
Ale jakie tu może być widowisko? Walka do jednej mordy.Szejkowie opłacają to wyjebane na koszty, liczy się widowisko
Dubois III to jest coś na co każdy prawdziwy fan boksu czekaUsyk nie ma zamiaru walczyć z Kabayelem czy itaumą
powiedział w wywiadze że ma w sobie jeszcze trzy walki
Rico, zwycięzca Dubois-Wardley, Fury