Boks

Ten chłopak w śpiączce, rekonstrukcja czaszki go czeka, prawdopodobnie bardzo długa rekonwalescencja i rehabilitacja i niepełnosprawność w stopniu lekkim już do końca życia

Zbierają na niego 100.000 zl
To jest wojskowy, nie bedzie mial jakiegos wsparcia od nich?

Ledwo kurwa wypadek sie zdarzyl, gosc lezy w szpitalu ale juz trzeba robic zbiorke na 100 kola.
Zarabiasz, odkladdasz, masz ubezpieczenie w wojsku + dodatkowe jako bokser (pewnie nie, bo po co hajs tracic)
Jeszcze nie wiadomo co mu jest, jaka bedzie potrzebna rehabilitacja ale juz kurwa dejta.
Zadnych kwitow na co itd.

Zarabiasz, odkladdasz, masz ubezpieczenie w wojsku + dodatkowe jako bokser (pewnie nie, bo po co hajs tracic)
Wiesz po chamsku to po co ruszać swój hajs skoro można zrobić zrzutkę?
A tak już poważnie to dziwne że sędzia to puścił, a dwa skoro nawet sędzia nie widział że gość nie wrócił z krainy snów to narożnik mógł sam go poddać.

Wiesz po chamsku to po co ruszać swój hajs skoro można zrobić zrzutkę?
A tak już poważnie to dziwne że sędzia to puścił, a dwa skoro nawet sędzia nie widział że gość nie wrócił z krainy snów to narożnik mógł sam go poddać.
Nie widze tu jakies winy sedziego. Upadl po ciosie przez garde. Wstal, trzymal garde dostal 3-4 ciosy i sedzia to przerwal od razu na stojaco.
Polscy trenerzy maja w chuju los podopiecznego. Rzucony recznik to jest incydentalne zdarzenie.

Ledwo kurwa wypadek sie zdarzyl, gosc lezy w szpitalu ale juz trzeba robic zbiorke na 100 kola.
Jeszcze nie wiadomo co mu jest, jaka bedzie potrzebna rehabilitacja ale juz kurwa dejta.
Zadnych kwitow na co itd.
Co to za pierdolenie w ogóle.. masz napisane w artykule co powiedzieli lekarze. Myślisz, że na takich galach za jakie pieniądze się walczy? Ubezpieczenie ? Wiesz co pokrywa ubezpieczenie w Polsce ? Gdzie ty kurwa żyjesz ?
Przerabiałem temat ubezpieczeń i to jest komedia. Dziewczyna chłopa który jest w śpiączce i lekarze mówią, że może być kaleka robi zbiórkę na 100tys ( co wystarczy na max 3-5 miesięcy rehabilitacji które nie są finansowane z NFZ ani ubezpieczeń) a ty piszesz takie coś?
Kurwa bardzo dobry ruch tej dziewczyny, robi od razu to co może uratować mu życie. Jak ten hajs nie będzie potrzebny to napewno go przekaże na inny cel charytatywny ale idioci się muszą zlecieć i pierdolic głupoty chociaż nigdy w takiej sytuacji nie byli…

dzis od 3 na tvp sport

tez tak srednio i ponoc tez transmisja na tvp sport w przyszla niedziele

Jak nie ma co to można nawet takie coś zerknąć, nie chce mi się jechać po temacie bo pewnie padło, ale wiesz może kiedy Dawid Oskar w bkfc o pas?

Jak nie ma co to można nawet takie coś zerknąć
one nie bedziesz w nocy ogladal tylko boksy od danki?
e5cbjpk.gif

one nie bedziesz w nocy ogladal tylko boksy od danki?
e5cbjpk.gif
Kurwa, gdybyś nie napisał to bym nie zwrócił uwagi bo dzisiaj kompletnie olałem temat one bo byłem zalatany z rana i myślałem że już po gali. W takim razie będę oglądał one :fjedzia:

Back