Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobry ruch.Jai Opetaia podpisał kontrakt z Zuffa Boxing
Dziwny ruch
Obecnie ciężko mi się zgodzić, zobaczymy za parę latDobry ruch.
Mysle ze tydzien albo dwa i wroci do treningow.Niestety kolejny przypadek na polskich galach.
![]()
Dolnośląski bokser w szpitalu po ciężkim nokaucie. Ruszyła zbiórka pieniędzy na rehabilitację
Fatalne wieści po wczorajszej gali bokserskiej w Dzierżoniowie. Denis Mądry po ciężkim nokaucie trafił do szpitala. W internecie trwa zbiórka na jego...wroclaw.tvp.pl
To jest wojskowy, nie bedzie mial jakiegos wsparcia od nich?Ten chłopak w śpiączce, rekonstrukcja czaszki go czeka, prawdopodobnie bardzo długa rekonwalescencja i rehabilitacja i niepełnosprawność w stopniu lekkim już do końca życia
Zbierają na niego 100.000 zl
Taaaaa 1 co to wywala go z roboty...To jest wojskowy, nie bedzie mial jakiegos wsparcia od nich?
Wiesz po chamsku to po co ruszać swój hajs skoro można zrobić zrzutkę?Zarabiasz, odkladdasz, masz ubezpieczenie w wojsku + dodatkowe jako bokser (pewnie nie, bo po co hajs tracic)
Nie widze tu jakies winy sedziego. Upadl po ciosie przez garde. Wstal, trzymal garde dostal 3-4 ciosy i sedzia to przerwal od razu na stojaco.Wiesz po chamsku to po co ruszać swój hajs skoro można zrobić zrzutkę?
A tak już poważnie to dziwne że sędzia to puścił, a dwa skoro nawet sędzia nie widział że gość nie wrócił z krainy snów to narożnik mógł sam go poddać.
Co to za pierdolenie w ogóle.. masz napisane w artykule co powiedzieli lekarze. Myślisz, że na takich galach za jakie pieniądze się walczy? Ubezpieczenie ? Wiesz co pokrywa ubezpieczenie w Polsce ? Gdzie ty kurwa żyjesz ?Ledwo kurwa wypadek sie zdarzyl, gosc lezy w szpitalu ale juz trzeba robic zbiorke na 100 kola.
Zarabiasz, odkladdasz, masz ubezpieczenie w wojsku + dodatkowe jako bokser (pewnie nie, bo po co hajs tracic)
Jeszcze nie wiadomo co mu jest, jaka bedzie potrzebna rehabilitacja ale juz kurwa dejta.
Zadnych kwitow na co itd.
Kurde mogliby dać już jakieś info z data walki Benavideza. Przyznam, że strasznie mnie ciekawi kolejny pojedynek bo jego przeciwnikiem może być ktoś z trójki - Opetaia, Beterbiew, Biwol.
Rychu sie wkurwił
no tak średnio ale i tak się luknie, transmisja w piątek ponoć na tvp
dzis od 3 na tvp sport
tez tak srednio i ponoc tez transmisja na tvp sport w przyszla niedziele
raczej nigdynie chce mi się jechać po temacie bo pewnie padło, ale wiesz może kiedy Dawid Oskar w bkfc o pas?

one nie bedziesz w nocy ogladal tylko boksy od danki?Jak nie ma co to można nawet takie coś zerknąć
Kurwa, gdybyś nie napisał to bym nie zwrócił uwagi bo dzisiaj kompletnie olałem temat one bo byłem zalatany z rana i myślałem że już po gali. W takim razie będę oglądał oneone nie bedziesz w nocy ogladal tylko boksy od danki?![]()

Polska za granicąraczej nigdy![]()