Boks

Zelazny pierdoli głupoty jak na każdym poprzednim koncie
Kretyn nawet się za bardzo kryć nie potrafi. Ta sama pogarda dla "żelków" i pisanie jakie to sebixy powinny być we freakach. Zwykły hippkryta, który zarzekał się że wypierdala, a nadal zaśmieca forum swoimi "przemyśleniami".

stary dziad by raczej nie walił gruchy pod gówno walki friki

Już kiedyś pisałem, że nie jestem ŻR. Co do tematu czemu freaki, a nie zawodowstwo. Po prostu obecnie kadry sportów walki mnie nie grzeją. Przyjdzie ktoś taki jak Mike Tyson i Jon Jones to wrócę, dla Gane czy Tyson Fury, który ruchowo wygląda komicznie. Nie moja bajka. Nie lubiłem ery Kliczków, ale była duzo lepsza od obecnego boksu. Będą dobre kadry, wrócę. Na razie nie zamierzam.

Już kiedyś pisałem, że nie jestem ŻR. Co do tematu czemu freaki, a nie zawodowstwo. Po prostu obecnie kadry sportów walki mnie nie grzeją. Przyjdzie ktoś taki jak Mike Tyson i Jon Jones to wrócę, dla Gane czy Tyson Fury, który ruchowo wygląda komicznie. Nie moja bajka. Nie lubiłem ery Kliczków, ale była duzo lepsza od obecnego boksu. Będą dobre kadry, wrócę. Na razie nie zamierzam.
Super, ale kto pytał?

Jak to ten który chciał żeby Brodnicka zrobiła mu laskę to tak.

:lol:

Tamten nawijał o frikach jak Żelazny.
Chyba o tego chodziło. Tylko z tego co pamiętam na jakimś etapie przestał nagrywać o frikach i żelazny przestał się przyznawać :mamed:

BREAKING NEWS: Terence Crawford has officially retired from boxing. A generational talent, undisputed champion, and one of the most complete fighters of his era. From Omaha to the top of the world, a legacy that will live forever
1000067292.jpg

Back