Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale, że Kopera wyskoczy z jakims ped... youtuberkiem z Polski to się nie spodziewałem.
Zelazny pierdoli głupoty jak na każdym poprzednim koncieKopera? Coś pojebałeś dziadek.
Kretyn nawet się za bardzo kryć nie potrafi. Ta sama pogarda dla "żelków" i pisanie jakie to sebixy powinny być we freakach. Zwykły hippkryta, który zarzekał się że wypierdala, a nadal zaśmieca forum swoimi "przemyśleniami".Zelazny pierdoli głupoty jak na każdym poprzednim koncie
dlaczego dziadek? przeca to szczyl musi byćKopera? Coś pojebałeś dziadek.
Jeśli nie potraficie znieść go, kiedy jest @Cassius42, to zasługujecie na @ZELKOWAREKA.Kretyn nawet się za bardzo kryć nie potrafi. Ta sama pogarda dla "żelków" i pisanie jakie to sebixy powinny być we freakach. Zwykły hippkryta, który zarzekał się że wypierdala, a nadal zaśmieca forum swoimi "przemyśleniami".

Śmiechy, za pierwszym razem kreował się na dziadka z kanałem na ytdlaczego dziadek? przeca to szczyl musi być

stary dziad by raczej nie walił gruchy podŚmiechy, za pierwszym razem kreował się na dziadka z kanałem na ytTy
stary dziad by raczej nie walił gruchy podgówno walkifriki
Super, ale kto pytał?Już kiedyś pisałem, że nie jestem ŻR. Co do tematu czemu freaki, a nie zawodowstwo. Po prostu obecnie kadry sportów walki mnie nie grzeją. Przyjdzie ktoś taki jak Mike Tyson i Jon Jones to wrócę, dla Gane czy Tyson Fury, który ruchowo wygląda komicznie. Nie moja bajka. Nie lubiłem ery Kliczków, ale była duzo lepsza od obecnego boksu. Będą dobre kadry, wrócę. Na razie nie zamierzam.
@Ludwiczek udowodil, że to ty więc nie pierdol głupotJuż kiedyś pisałem, że nie jestem ŻR.
dlaczego dziadek? przeca to szczyl musi być
Śmiechy, za pierwszym razem kreował się na dziadka z kanałem na yt![]()
stary dziad by raczej nie walił gruchy podgówno walkifriki
Ten?Dziadek, dziadek.
Poczytajcie jak pierdoli o męskim kinie lat 90-tych.
Zresztą na jednym z poprzednich nicków ktoś go wyczaił na Youtubie, chłop na oko 60-70 lat.
Ten?

Chyba o tego chodziło. Tylko z tego co pamiętam na jakimś etapie przestał nagrywać o frikach i żelazny przestał się przyznawaćJak to ten który chciał żeby Brodnicka zrobiła mu laskę to tak.
Tamten nawijał o frikach jak Żelazny.

Chyba o tego chodziło. Tylko z tego co pamiętam na jakimś etapie przestał nagrywać o frikach i żelazny przestał się przyznawać![]()

Mega talent który gdzieś przeszedł bokiem z całą swoją karierą.BREAKING NEWS: Terence Crawford has officially retired from boxing. A generational talent, undisputed champion, and one of the most complete fighters of his era. From Omaha to the top of the world, a legacy that will live forever
View attachment 135503
Pindera i Kostyra to klasyka boksu.
Do Kostyry mam sentyment, jak za dzieciaka tata mnie budził na walki Gołoty.Kostyra to dyletant powtarzający w kółko te same hasła, facet nawet nie co komentuje.
Natomiast pan Janusz to jest prawdziwy ekspert.
Do Kostyry mam sentyment, jak za dzieciaka tata mnie budził na walki Gołoty.