Boks

Nadrobiłem. Powinni przerwać walkę w 1 rundzie, ale nie chcieli wykoleic prospekt, a prawdopodobnie to może być jego ostatnia poważna walka.

@Siedem @Vvallachia
w przyszly poniedzialek na tvp nasukawa o pas wbc
rozpiska na jutro
IMG_3237.jpeg

Niezłe bomby tam zbierał Soczyński. Nie wiem kto się zajmuje jego karierą ale straszna amatorszczyzna. Nie jest tajemnicą poliszynela ze po takich wpierdolach się już nie wraca, a nawet jeśli to nie jest się już tym samym zawodnikiem.

Lepiej bylo to przerwać i przełknąć wjeb w 1 rd i odbudować zawodnika niż ubić sobie prospekta całkowicie na jakimś evencie w piździchowie.

Soczek jest od mnie z regionu, miałem okazję robić z nim raz zadaniówke. Bardzo w porządku chłopak, z nadzieją na karierę, a tu taka tragedia :/
Teraz musieli go wprowadzić w stan śpiączki farmakologicznej bo ma sporo zdrowia straconego.

Szkoda zdrowia, ale to wpisane ryzyko w ten zawod.
Adonis Stevenson też po nokaucie otarł się o śmierć.

Bivol kocur, byłaby świetna walka.
Myślicie że Joshua z Paulem to normalna walka czy jakaś ustawka ? Bo nie widze tam innej opcji niż nokaut do 3 rundy

Fajnie tylko czy oprócz Jagiełło na X ktoś tym żyje? Bez pojedynków zawodowych na galach typu KSW, tak KSW, bo dzisiejsze gale bokserskie w Polsce są anonimowe to wleci taki news jednym uchem, a wypadnie drugim. Dlatego śmieszy mnie te pisanie Jagiełły, że Szeremeta i inne kobiety ratują polski boks. Tak naprawdę ostatni to był Różański,Masternak lub Cieslak, a teraz nie ma kto, może kiedyś coś będzie z Knyby, ale i tak może dziś go zna jeden Polak na 50 tysięcy na ulicy.

Fajnie tylko czy oprócz Jagiełło na X ktoś tym żyje? Bez pojedynków zawodowych na galach typu KSW, tak KSW, bo dzisiejsze gale bokserskie w Polsce są anonimowe to wleci taki news jednym uchem, a wypadnie drugim. Dlatego śmieszy mnie te pisanie Jagiełły, że Szeremeta i inne kobiety ratują polski boks. Tak naprawdę ostatni to był Różański,Masternak lub Cieslak, a teraz nie ma kto, może kiedyś coś będzie z Knyby, ale i tak może dziś go zna jeden Polak na 50 tysięcy na ulicy.

Ale są nadzieję medalowe na igrzyska.

Back