Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Źródło?Parker na kokainie
Wyszedł pozytywny test po walce z Wardleyem, możliwy ban
Źródło?
Oj tam oj tam, pewnie malutki wegorzyk![]()
Joseph Parker Tests Positive For Cocaine On Day Of Fabio Wardley Fight
Former WBO world heavyweight champion Joseph Parker failed a drugs test for cocaine on the day of his 11th-round stoppage defeat by Fabio Wardley, it has been revealed.ringmagazine.com

Dokładnie, przeciągały przebrzydle angole do polnocy... musiał się Dżo ratować.Mała na sen wjechała
Mówię Ci przecieżŹródło?

Przez swój garbaty nos jesteś mało wiarygodnym źródłem. .Mówię Ci przecież![]()

i po co ten antysemityzm ?Przez swój garbaty nos jesteś mało wiarygodnym źródłem. .
![]()

Nienawiść do garbatych nosow tak zostałem wychowany...i po co ten antysemityzm ?![]()

zabityJa pierdole soczynski dwa razy liczony w 1 rundzie!!! Wasyl zawału dostanie!!!!
juz podobno na maj klepnieta walka z Zurdo.. to bedzie cosWidziałem końcówkę Benavidez-Yarde, jeśli cała walka tak wyglądała to szkoda mi Yarde
Bity i bezradny
Benavidez się nie opierdala, ale trochę zawiedziony tym newsemjuz podobno na maj klepnieta walka z Zurdo.. to bedzie cos
Tam chyba komuś nie pasuje takie starcie...Benavidez się nie opierdala, ale trochę zawiedziony tym newsem
Miałem nadzieję na Benavidez-Bivol/Beterbiev i Opetaia-Zurdo
no i co za tym idzie odpada taka walka narazie a Opetaia nie miał przymierzac się do ciężkiej?Nie słyszałem o tym ale dobry dodatek do ciężkiejTam chyba komuś nie pasuje takie starcie...
Turki chyba jako wspaniały przyjaciel kadyrowa chce trylogii...
no i co za tym idzie odpada taka walka narazie a Opetaia nie miał przymierzac się do ciężkiej?