Siedem
NoLife FC
I jeszcze Davis mu nakurwi xD będzie niesamowicie szybki na tle Paula. Raczej go nie usadzi, ale spokojnie go obtańcuje.Jaki przeskok wagowy. Miał być Joshua, Usyk w MMA a skonczy sie na 60-cio kilowym Tanku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I jeszcze Davis mu nakurwi xD będzie niesamowicie szybki na tle Paula. Raczej go nie usadzi, ale spokojnie go obtańcuje.Jaki przeskok wagowy. Miał być Joshua, Usyk w MMA a skonczy sie na 60-cio kilowym Tanku

Adamek zakończył karierę?
Już kilka lat temu po dostaniu czasówki od MilleraAdamek zakończył karierę?
On teraz u mnie w mieście daje personalne treningi boksu.Wawrzyk jednak nie walczy, Dziękować Bogu
![]()

no przecież dałeś infotrzy polskie zawodniczki w finale mistrzostw świata a tu żadnego info, jajebie
chuj mnie obchodzi, że kogoś nie obchodzą 'cukinie'

no przecież dałeś info

Nie, po prostu się zesrales ze nikt nie pisze o cukiniach kiedy każdy ma na na to wyjebane graty tym bardziej w amatorskim boksieczy w ramach jebania po wszystkich polskich zawodnikach bez względu na płeć tutaj też zamierzasz wylewać swoje frustry?![]()

Nie, po prostu się zesrales ze nikt nie pisze o cukiniach kiedy każdy ma na na to wyjebane graty tym bardziej w amatorskim boksie![]()

Kurwa mordo ale ja mam wyjebane jaja w ich sukcesy i twoje głupkowate wysrywy tym bardziej jak mierzysz kogos 'znanie się' z tym czy interesuję go amatorski sport kobiet - no pierdolniętykurwa, mordo, najwyraźniej chuja się znasz na sportach walki, kiedy to właśnie te zawodniczki mają jako jedyne szanse na zdobycie medali olimpijskich w polskim boksie.
wsadź se cukinię w dupę i pucuj berło patusom z gromdy![]()

takiś zwaffcagdzie Szeremetę oglądać ?
Nie ma na TVP sportna polsat sport jest
Nie ma na TVP sport
gdzie Szeremetę oglądać ?

Ale żal w chuj, ja pierdole. Ale puszczają za to ligę boksu z Nowego Sączuwiem kurwa, nie popisali się :(
Ale żal w chuj, ja pierdole. Ale puszczają za to ligę boksu z Nowego Sączu