Boks

przyszly weekend bedzie mocny+z piatku na sobote bkfc 80
1757134533457.png

@yonigga dlaczego chłopak z Polski co chodzi w wadze 77 ma się bić z jakimś gościem z wagi ciężkiej? To jest w ogóle legalne na tej gali, czy to jakiś błąd w rozpisce, pomylili zawodników?

Edit: dobra sprawdziłem na stronie bkfc, Tapology pomyliło zawodników xD

Screenshot_2025-09-07-21-16-16-827_com.android.chrome.jpg

czy w ramach jebania po wszystkich polskich zawodnikach bez względu na płeć tutaj też zamierzasz wylewać swoje frustry? :tysoncoffe:
Nie, po prostu się zesrales ze nikt nie pisze o cukiniach kiedy każdy ma na na to wyjebane graty tym bardziej w amatorskim boksie:beczka:

Nie, po prostu się zesrales ze nikt nie pisze o cukiniach kiedy każdy ma na na to wyjebane graty tym bardziej w amatorskim boksie:beczka:

kurwa, mordo, najwyraźniej chuja się znasz na sportach walki, kiedy to właśnie te zawodniczki mają jako jedyne szanse na zdobycie medali olimpijskich w polskim boksie.

wsadź se cukinię w dupę i pucuj berło patusom z gromdy :kis:

kurwa, mordo, najwyraźniej chuja się znasz na sportach walki, kiedy to właśnie te zawodniczki mają jako jedyne szanse na zdobycie medali olimpijskich w polskim boksie.

wsadź se cukinię w dupę i pucuj berło patusom z gromdy :kis:
Kurwa mordo ale ja mam wyjebane jaja w ich sukcesy i twoje głupkowate wysrywy tym bardziej jak mierzysz kogos 'znanie się' z tym czy interesuję go amatorski sport kobiet - no pierdolnięty :beczka:

A teraz mozesz wracać koniowac się do kazdego buma z biało-czerwonym kwadracikiem przy nazwisku i nie zawracać gitary.

Jesteś pewnie jednym z tych geniuszy co świętowali mistrza świata w bridger, gdzie kategoria wagowa umarła po roku bo było 3 zawodników :juanlaugh: takiś zwaffca

Back