Boks

No to tak nieźle ktoś od zabezpieczenia gali dał dupy, rzadko się coś takiego zdarza, w sumie to nie pamiętam innego takiego przypadku.

Ale co ma zabezpieczenie gali do tego że bijoki zmarli parę dni po gali w wyniku uszkodzeń mózgu?

Ale co ma zabezpieczenie gali do tego że bijoki zmarli parę dni po gali w wyniku uszkodzeń mózgu?
Np sędzia mógł przerwać walkę z racji na dużą ilość ciosów, pierwsze co mi do głowy przychodzi, statystyk nie widziałem więc nie wiem ile ich tam padło.

No coś chyba poszło jednak nie tak, czy w badaniach przed, czy ogólnie w trakcie gali, że 2 chłopów z tej samej gali zmarło.

dobre boksy w sobote
Gx6y4uNWgAAtDiW

+z soboty na niedziele od 1 na fight klubie bkb 44

Dzieki za wrzutke. Zastawialem sie kilka razy jak taki Andy poradzilby sobie na ringach zawodowych z Usykiem. Moze to kontrowersyjne spojrzenie, ale zawsze mialem wrazenie ze odchudzony Ruiz przez pierwsze 6-7 rund moze sprawic duzo klopotow Ukraincowi. Zwodniczo szybkie rece i swietny kombinacyjny styl bicia z czesto wydluzonymi seriami. Nie wierze w to ze Usyk by go sobie tak spokojnie w pierwszym odcinku pojedynku wyskakal. Szkoda ze Andy sprzedal sie za snikersy po zwyciestwie z AJem.

Back