Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
polak rodak ma jakieś szanse z torrezem?
oglądasz gówno gale danki w irlandii? jak tak to zawołasz na walkę wieczoru? dziś startuje rugbowa premiership i trzeba to oglądaćRaczej nikłe, Dawejko (28-11-4) przegrał w tym roku z niejakim Titus, bumobij (12-1) (#120. BoxRec) a ten z kolei rok wcześniej dostał KO7 (23) od cruisera Minor [7(2 KO!)-4-2] (#138.) gdzie było 96-120 kg na wadze różnicy!
ogląda to co najwyżej kuciapy na Twitterzeoglądasz gówno gale danki w irlandii? jak tak to zawołasz na walkę wieczoru? dziś startuje rugbowa premiership i trzeba to oglądać
2 ostatnie waleczki luknie się do sniadanka, gala na canal+
View attachment 108963

Kuciapy to oglądam gdzie indziej kolegoogląda to co najwyżej kuciapy na Twitterze
![]()
niż na X...Jeszcze nie wiem... od 22.40 na TVP Sport, a jeśli chodzi o g... galeoglądasz gówno gale danki w irlandii? jak tak to zawołasz na walkę wieczoru? dziś startuje rugbowa premiership i trzeba to oglądać
2 ostatnie waleczki luknie się do sniadanka, gala na canal+
View attachment 108963
to na Super Polsat od 20.00
od 18:30 a babilon to mi lata koło chuja, nie oglądam polskich gal z boksami i mmaJeszcze nie wiem... od 22.40 na TVP Sport, a jeśli chodzi o g... galeto na Super Polsat od 20.00
Czyli może o tej 22.40 walka wieczoru...od 18:30 a babilon to mi lata koło chuja, nie oglądam polskich gal z boksami i mma
![]()
Runowski kontra Walsh. Gala w Dublinie w TVP Sport
Oficjalna strona TVP Sport. Lider oglądalności wśród kanałów sportowych w Polsce. Transmisje online, program TV, wideo, wyniki, relacje z najważniejszych sportowych wydarzeń.sport.tvp.pl
nie znosze ciapakow, ale to co robia dla boksu to jest majstersztyk.
wiem.To nie sa te ciapaki których nie znosisz. Ciapaki ktorych my dostajemy to odpady które Ci madrzejsi odsyłają ze swoich ziem. Z tymi drugimi większość z nas nigdy nie miala i nie bedzie miała styczności.
+1 byczkuTo nie sa te ciapaki których nie znosisz. Ciapaki ktorych my dostajemy to odpady które Ci madrzejsi odsyłają ze swoich ziem. Z tymi drugimi większość z nas nigdy nie miala i nie bedzie miała styczności.

Od obecnego topu się niestety już odbił.Nadrobiłem walkę Joshuy z Dubois i zobaczyłbym teraz Daniela z Furym, a Anthony czuje, że góra za rok skończy z boksem niestety
wiem, oglądałem cała główna@yonigga![]()
![]()

wiem, oglądałem cała główna![]()
Oprócz międzygalaktycznych gal KRS1 bo te są w PL...
oglądam zawsze każda większa gale więc nie wiem o chuj ci chodzi

Oprócz międzygalaktycznych gal KRS1 bo te są w PL...
a na KSW 100 to kolega się skusi czy też nie...Lub w Czechach czy innym Paryżewie...![]()

sokol na pazdziernikowym byb
w walkach na gole pięści nie chodzi o doswiadczenie, trzeba mieć twarde lapy i mocna wytrzymałość na bolPowinien sobie chyba poradzić, tylko samym doświadczeniem...
wszystkie te rekordy z boksow i mma to mozna wlozyc wiadomo gdziew walkach na gole pięści nie chodzi o doswiadczenie, trzeba mieć twarde lapy i mocna wytrzymałość na bol