Vassago
PRIDE FC Lightweight
czemu japończycy robią często w takie dziwne dni gale? nie lepiej w piątek albo w sobotę?
Bo to zwieńczenie tygodnia różnych świąt w Japonii, a 5 maja akurat wypada chyba najważniejsze czy tam najdłużej obchodzone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
czemu japończycy robią często w takie dziwne dni gale? nie lepiej w piątek albo w sobotę?
to bym się kurwa zdziwił w sobotę wieczoremWydaje mi się, że około północy, ale z piątku na sobotę

Tylko, że Manny ma zakończyc kariere w 2013 roku, więc o jakim czekaniu i wypalaniu Floyda mówimy?

zebys ty sie tak trzymal w tym wieku to szacuneczek46 letni Manny...
![]()
![]()

Tylko ja jakbym zarobił tyle kasy co Manny to już bym nie wychodził do młodych pięściarzy w prime... tracąc zdrowiezebys ty sie tak trzymal w tym wieku to szacuneczek![]()
Im więcej zarabiasz tym więcej wydajesz...Tylko ja jakbym zarobił tyle kasy co Manny to już bym nie wychodził do młodych pięściarzy w prime... tracąc zdrowie
Parker to Robciu Whittaker boksuParker pięknie sie odrodził i wszedł w swój prime. Gość juz tyle walczy w topce i po upadkach potrafi wracać. Gwarancja dobrej walki.
Wczoraj dał zajebisty występ.
Mocne resume Parkera na pro...
a w Piątek trzeba było długo czekać... 
Szybki powrót Mastera u siebie z solidnym rywalem.
Szybki powrót Mastera u siebie z solidnym rywalem.