Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bez mydełka, na sucho, patrząc prosto w twarz, hajs się Patrycji zgadzał.View attachment 79511
View attachment 79512
View attachment 79513
![]()
RingMagazine.com
Stay updated with exclusive boxing news, fighter rankings, match analysis, and upcoming fight schedules. Your trusted source for professional boxing since 1922www.ringtv.com
View attachment 79514
Licencja od 1984 r, 958 walk i takie werdykty...Pora chyba na emeryturę.
Więcej kobiet niech sędziuje walki...
![]()
![]()
![]()
![]()
Inoue miał z Donairem tę pierwszą walkę jakaś tam czyt. cięższa niż się wszyscy spodziewali... piękna waleczka no ale rewanż do jednej mordy. A pisze to tylko dlatego że złamał oczodul mu Bonito.Dla mnie Usyk zdecydowanie top1 p4p, ale no zupelnie inaczej patrze na przejscie wage wyzej gdzie walczy sie z typami 30kilo ciezszymi (33% ciezszymi niz w poprzedniej wadze, bridger to wedlug mnie dobry pomysl i licze ze nabierze prestizu) niz o 3kilo (5%) a Canelo po takim przejsciu dostal do 1mordy i dla mnie jest to kluczowy czynnilk w ogolnym resume. Wiadomo Usyk nie pokonany, zadnych kontrowersji przy wygranych, wiekszosc mistrzow obitych na wyjezdzie, wedlug mnie pokonal lepszych zawodnikow niz Crawford czy Inoue, dla mnie wstawianie Terence na 1 miejscu po tej 1 wygranej jest dosc smieszne, szczegolnie, ze od dawna uwazalem, ze Errol jest mocno przereklamowany i nigdy nie powinien byc w top 10 p4p i przebieg walki mnie w ogole nie zaskoczyl, obstawialem lanie do 1 mordy. Inoue super prowadzi kariere tez wygrane bez kontrowersji, ale jednak malutkie przeskoki w tych niskich wagach i trzeba wziac pod uwage, ze jest tam duzo mniejsza konkurencja, obstawiam, ze w cruiser smiga 10razy wiecej typa niz w jakiejs koguciej na spokojnie (no kurde to waga dla karlow praktycznie). A jesli Usyk pokona Furego to juz do konca kariery top1, nie wazne co zrobi reszta, juz bedzie walczyl sam ze soba o miejsce w historii. Dla mnie na ten moment 1 Usyk 2 Innoue 3 Canelo 4 Crawford 5 Bivol, imho Bivol ma umiejetnosci na top2, a moze 1 ale ciezko z walkami dla niego, jak pokona Beterbijeva to dla mnie juz top2, tylko ciezej bedzie doprowadzic do walki niz go pokonac (dla mnie 80% Bivol), zawodnicy z potencjalem na top 5 - Shakur,Davischyba mimo wszystko Haney i moze Lopez, no i oczywiscie Fury powinien wskoczyc jesli zunifikuje pasy

Wallin (#4)
Dubois (#6)
Lerena (#18)
Cusumano (#24) 
Charr (#37)

Ja słyszałem że nawet 200 mln tylko że za 2 walki... bo podobno ma być też rewanż... Dlatego pewnie podpisałPodobno Fury zarobi 167mln funtów za Usyka. Nie wiem ile w tym prawdy ale lata info na paru stronach.

W sumie nawet 3 bo tez niby to jest za Franciszka tez ta kwota.Ja słyszałem że nawet 200 mln tylko że za 2 walki... bo podobno ma być też rewanż... Dlatego pewnie podpisał![]()
Nie licz do wypłaty sparingu podczas obozuW sumie nawet 3 bo tez niby to jest za Franciszka tez ta kwota.
Jak za sparing to kosmos kwota i tak. Kazdy piesciarz by chcial byc na Tysona miejscu.Nie licz do wypłaty sparingu podczas obozu
Ale tego płatnego sparingu dla Fury'ego to nie liczyłem...W sumie nawet 3 bo tez niby to jest za Franciszka tez ta kwota.

ocb i co to wspólnego z tymi 2 rozpiskami?Fury za AJ![]()

ocb i co to wspólnego z tymi 2 rozpiskami?![]()
mialem cytować CasjuszaKogo...mialem cytować Casjusza