Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jeszcze potem Hayney vs Loma. Dobre czasy nadeszly znow dla boksu. Shakur, Hayney, Lopez, Davis, Garcia. Jest kogo ogladac.I to wszystko śmiga właściwie w tych samych kategoriach więc będzie możliwe ich zestawianieAle to bedzie waleczkajeszcze potem Hayney vs Loma. Dobre czasy nadeszly znow dla boksu. Shakur, Hayney, Lopez, Davis, Garcia. Jest kogo ogladac.
.
Stawia na szybkość i dobrze, to będzie strzał w 10.

Zhang powinien teraz naciskać na Antoniego by z nim zawalczył bo chińczyk ma duże szansę na pokonanie Tośka.O kurka Chińczyk mistrzem wagi ciężkiej, (interim) ale jaja!
Wiem, że spóźniony zapłon, kompletnie zapomniałem o tym starciu, dziś mi mignął nagłówek.
nie maZhang powinien teraz naciskać na Antoniego by z nim zawalczył bo chińczyk ma duże szansę na pokonanie Tośka
ale walke bym chetnie zobaczyl. Dobre zestawienie dla Joshuy.No nie wiemnie maale walke bym chetnie zobaczyl. Dobre zestawienie dla Joshuy.
Szanse Chińczyk miałby ale co najwyżej sprowadzające sie do lucky puncha. Atuty Zhanga to atuty Joshuy tyle że jeszcze lepsze. Podwórka z Breazela by była. Wielki, silny chłop ale też niezbyt ruchliwy i wolniejszy, czyli idealnie skrojony pod Antka. Z resztą AJ wygrywał z nim na amatorce gdzie trenował może 3-4 lata a Zhang był bardziej doświadczony.Zhang powinien teraz naciskać na Antoniego by z nim zawalczył bo chińczyk ma duże szansę na pokonanie Tośka.
Jest dziurawy, Antek bije duzo mocniej niz Joyce i dokladniej. Ma slaba kondycję, po tych szybkich "rekach" w pierwszych 3 rundach gosc zwolnil, co jakis czas rzucajac jakies ciosy oddajac prawie cala inicjatywe Joycowi. Z Filipem z ktorym notabene przegral tez mial duze problemy kondycyjne. Joshua przy nim jest tytanem kondycji, do tego ma zajebisty lewy prosty po ktorym odskakuje glowa, i jest w tym celny.No nie wiem
Ma w miarę szybkie ręce dobre uderzenie(taki ruiz trochę, tylko lepiej się porusza)
Nie mówię że chińczyk to pobije ale ma szansę, chyba największe obecnie z poza tego trio.Jest dziurawy, Antek bije duzo mocniej niz Joyce i dokladniej. Ma slaba kondycję, po tych szybkich "rekach" w pierwszych 3 rundach gosc zwolnil, co jakis czas rzucajac jakies ciosy oddajac prawie cala inicjatywe Joycowi. Z Filipem z ktorym notabene przegral tez mial duze problemy kondycyjne. Joshua przy nim jest tytanem kondycji, do tego ma zajebisty lewy prosty po ktorym odskakuje glowa, i jest w tym celny.
To ze wygral z Joycem ktorego wszyscy chyba przeceniali nie zrobilo z niego turbo kozaka nagle bo jeszcze niedawno przegral z Hgrovicem i zremisowal z takim gosciem jak Forrest.
Chinczyk bylby groźny przez pierwsze 3-4 rundy, potem zaczeloby sie rozbijanie. Gdybym mial stawiac pieniadze to nawet bym postawil na AJa przed czasem w koncowce walki.
Fajne zestawienie ale faworyt bylby tam jeden
serio cieslakowi nie bylokogo znalezc tylko jakiegos menela spod sklepu? Jakis ukr spod bachmutu wyciahniety, 86 boxrec dla bakole, Bakole to wiecej zachodu bedzie kosztowac sil przyjazd do rzeszowa niz walka.Powaznie trenuje w niemczech na budowuRywal Bakole wcale nie taki zły, przynajmniej na papierze. 10-0 rekord. Sokołowski na rozkładzie. Rezydent Niemiec - wiec pewnie poważnie trenuje, a nie jakiś budowlaniec czy górnik wzięty w Polsce z łapanki. 190cm wzrostu i pseudonim ringowy Hulk. Jak dla mnie druga najlepsza walka tej gali.

Wasyl uruchomił najcięższe promocyjne działa
View attachment 62955
No i ok. 15 cm wyższy od Andy'ego (183!)No nie wiem
Ma w miarę szybkie ręce dobre uderzenie(taki ruiz trochę, tylko lepiej się porusza)
Rywal Łącza to nawet na BoxRec dużo niżej nie #614 a #775 a te 2 wygrane to z debiutantem i z 0-5!Wyjatkowej klasy bumiskaserio cieslakowi nie bylokogo znalezc tylko jakiegos menela spod sklepu? Jakis ukr spod bachmutu wyciahniety, 86 boxrec dla bakole, Bakole to wiecej zachodu bedzie kosztowac sil przyjazd do rzeszowa niz walka.
Ale tylko pasa linearnego z walki z Wachem (2019) bo Mariusz walczył o ten pasek z Kevinem Johnsonem (2020) i on aktualnie go posiada mimo, że go nie bronił od 3 lat.Widzę że w stawce walki Bakole nie będzie na szali tytułu międzynarodowego mistrza Polski którego Kongijczyk jest posiadaczem
![]()
![]()
Pasy międzynarodowego mistrza Polski to jedynie dowód jak spierdolony jest boks z paskami od spodni tego typu.Ale tylko pasa linearnego z walki z Wachem (2019) bo Mariusz walczył o ten pasek z Kevinem Johnsonem (2020) i on aktualnie go posiada mimo, że go nie bronił od 3 lat.
View attachment 63051
Ale tam to walczyli przynajmniej Polacy z zagranicznymi rywalami, a w 2012 roku np. o pasek w ciężkiejPasy międzynarodowego mistrza Polski to jedynie dowód jak spierdolony jest boks z paskami od spodni tego typu.

I jak tu się nie pośmiać z polskiego podwórka bokserskiego. Borasa tak boli, ze Andrzejowi udalo się zorganizować taką gale w Polsce i w tym tygodniu zdjęli z ramówki kanału sportowego "w ringu", w którym to są omawiane najciekawsze gale i zestawienia. No dziwne, ze akurat w tym tygodniu pierwszy raz w historii nie będzie go akurat.
Jak polskie pięściarstwo ma się w jakikolwiek sposób rozwijać jak u Nas nawet promotorzy ze sobą walczą jak jakieś przedszkolaki. Boras ma u mnie minusa w huj za to.
View attachment 63335
Jakaś chora mentalność,I jak tu się nie pośmiać z polskiego podwórka bokserskiego. Borasa tak boli, ze Andrzejowi udalo się zorganizować taką gale w Polsce i w tym tygodniu zdjęli z ramówki kanału sportowego "w ringu", w którym to są omawiane najciekawsze gale i zestawienia. No dziwne, ze akurat w tym tygodniu pierwszy raz w historii nie będzie go akurat.
Jak polskie pięściarstwo ma się w jakikolwiek sposób rozwijać jak u Nas nawet promotorzy ze sobą walczą jak jakieś przedszkolaki. Boras ma u mnie minusa w huj za to.
View attachment 63335
Przecież Borek to mały człowieczek z Podkarpacia, który zrobił karierę w WWA i kasę, ale niestety był burakiem i jest nim nadal.Jakaś chora mentalność,
A teraz odwróćmy sytuację i zobaczmy ile Borek zyskałby sympatii i poparcia gdyby wypalił z czymś w rodzaju : "Andrzej Wasilewski to mój konkurent biznesowy, jednak trzeba oddać to, że ta gala, to widowisko może przyczynić się do zachęcenia młodych adeptów wstępowania w szeregi polskiego pięściarstwa. Chcę przez to powiedzieć, że im więcej będzie popularyzacji tego pięknego sportu i rozgłosu w okół niego tym większe będzie zainteresowanie i wszyscy na tym skorzystamy. Dziś to on organizuje taką dużą galę, jutro Ja. Bądźcie cierpliwi, będzie się działo!!"
Nie lepiej?
a tu widzimy zawiść w tak głupim wydaniu, że aż wszystkie słowa wydają się wsteczne