Boks

nie czy to co jest na strumyku bo nie wchodzę na ta gowno stronę, ale pewnie tak bo gala ruszyła o 9, nasukawa niby koło 11
Czemu gownostrona? Właśnie jak zaczynałem oglądać UFC to te vipleagus i inne to były gownostrony.
160 reklam kurwa i 360p jakości

Coś taki osłabiony ten Ryan. Może proces zbijania, nie wiem. Dalej uważam, że ma bardzo duze szanse sprawić niespodziankę w 4-5 pierwszych rundach.
Przyznam szczerze, ze ta walka na prawde bardzo mnie jara
:bleed:.

1681321078527.png

Coś taki osłabiony ten Ryan. Może proces zbijania, nie wiem. Dalej uważam, że ma bardzo duze szanse sprawić niespodziankę w 4-5 pierwszych rundach.
Przyznam szczerze, ze ta walka na prawde bardzo mnie jara
:bleed:.
tank musisz :jjsmile:

To jest Maciuś. Maciuś jest debilem który się sprzedał. Pod spodem w dyskusje z nim wdał się Wasyl kontem KBP i... Do tego debila proste rzeczy nietrafiają

Ale kretyn hehe... Ciekawe czy KSW tak samo skomentuje jak zobaczy jak wygląda konferencja na colloseum. O ile zdarza zrobić bo nie wiadomo czy do czasu konferencji mawet zawodnicy będą ogłoszeni.
Zabawnie się czyta w ogóle jego twitty z perspektywy tego jak kiedyś środowisko jebało na te freaky a piesek jak mu powiedzieli tak szczekał z Nimi. Oczywiście, że zdanie mozna zmienić tylko każdy kto śledzi środowisko wie, ze to zwykly ratlerek, który szczeka jak mu Pan powie.
Po za tym w boksie konfa jest huja warta, a w freak konfa jest wazniejsza niz walki.

Tu na przykład konfa fury-whyte. Skromna a sprzedali 96tys biletów i tyle ppv, ze KSW i Freak to sobie mogą pomarzyć o takich wynikach.

Last edited:
Back