Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

zniszczył bym go gdyby nie był mańkutemAJ ma piekielny ból dupy że Usyk jest leworęczny![]()

Nie szukał nokautu ale chciał walczyć do ostatniego gonguzniszczył bym go gdyby nie był mańkutem
W pierwszej walce chciałem go wypunktować
Złote teksty![]()

szczerze to ja chyba cofam typUsyk jak kozak wygladawali czarnego na dziure przed czasem

dobra chyba nie jest aż tak źle patrząc na insta. mógłbyć lekki fejk nius ale wyczytałem z fana sportuMike Tyson ma problemy ze zdrowiem, porusza się na wózku
Alabama wyciagnal wnioski i zszedl z masy, swietny ruch
ten Pabon mi smierdzi
Nie, wczoraj Pindera o nim mowil, ze dziwne sytuacje odwalal w przeszlosci, a to za szybko przerywal, a to przypierdalal sie za bardzo do jednego zawodnika drugiego przy tym nie widzac itd.Bo portorykańczyk?
Dobra, dobra. Ja tam swoje wiemNie, wczoraj Pindera o nim mowil, ze dziwne sytuacje odwalal w przeszlosci, a to za szybko przerywal, a to przypierdalal sie za bardzo do jednego zawodnika drugiego przy tym nie widzac itd.

Jest białyDobra, dobra. Ja tam swoje wiem![]()

no niby AJ-WilderHearn rozmawial z menadzerem Alabamy o ich potencjalnym starciu, ciekawe.
Jesli Fury zwakuje pasek to Wilder na stowe zawalczy o niego tylko z kim?
View attachment 43756
wiadomo ze Eddie i AJ nie od dzisiaj gonia za hajsem a taka waleczka z Wilderem sie mega sprzeda.
Tzn jebane WBC wezmie te walke gdzie bedzie wiecej pieniendzy na stole i malo wazne ze AJa nie ma w rankingachno niby AJ-Wilder
Ale chyba drugim eliminatorem jest Ruiz-Ortiz