Roshi
Roshi
Wallece jakiś wylazł?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wallece jakiś wylazł?
chyba po tej walce briedis, idę dalej oglądać rugbyWallece jakiś wylazł?
Wychodza :))chyba po tej walce briedis, idę dalej oglądać rugby
jak coś dam cyne
ale nie briedis z opieta, wala cos w chuja, walka miała być koło 13…Wychodza :))
Co tam się odpierdala...?ale nie briedis z opieta, wala cos w chuja, walka miała być koło 13…

może po tej walce się doczekamyCo tam się odpierdala...?![]()

Akurat przerwe mammoże po tej walce się doczekamy
dobre ko, szybko poszlo

nigdy nie widziałem w akcji tego opetaia ale pewnie briedisKogo obstawiasz?![]()
Licze ze Opetaia zaskoczy ale jednak inteligencja ringowa Briedisa zrobi robotenigdy nie widziałem w akcji tego opetaia ale pewnie briedis

A jak Rizin, dobra gala?nigdy nie widziałem w akcji tego opetaia ale pewnie briedis

nic specjalnego i tylko 2 soccer kickiA jak Rizin, dobra gala?![]()

Zostana mu łkania o walke z Żampolamicałkiem niezły ten opetaia, briedis jak nie znokautuje to raczej przejebie

ocb?z Żampolami
Jake Paulocb?

tak zle nie walczył, gdyby walka była na lotwie to by dali mu zwycięstwoBriedis
![]()
jakie wnioski... w sumie to szkoda polakow, Cieslaka ze nie wzial walki kiedy byla na stole i Mastera bo widzialbym go z lotyszem w takiej dyspozycji...
Nie radzil sobie zbytnio z moblnoscia Opetai, takie teraz starcie z Cieslakiem - zobaczylbym w chujtak zle nie walczył, gdyby walka była na lotwie to by dali mu zwycięstwo

Maciec na pozarcie?znowu skromnie w przyszlym tygodniu
w sobote na dazn gala hearna
View attachment 40711
z soboty na niedziele na polsat sport gala showtime
View attachment 40710

na to wychodziMaciec na pozarcie?![]()
a szczekal jebany na ten rewanz, co nie miara...Taylor zwakował pasy
Ma szanse bo nie wiadomo jak Pulev po tym covidzie, w sumie wytrzymaly jest ale ta jego dyspozycja z Joshua wygladala fatalnie.Ma szanse Chisora z brzydkim Pulewem ? obaj rozbici a kurs na czarnego kusi..