yonigga
Weed Master
to na glory jest tez boks?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
to na glory jest tez boks?

kickboxing nie wiedzialem gdzie to dacto na glory jest tez boks?![]()
masz vpn? to na rosje sobie ustaw@yonigga poratuj proszę jakimś namiarem na bkfc 17.
Dzięki!masz vpn? to na rosje sobie ustaw
jak nie to jeszcze za szybko zeby cos znalesc oprocz tego
Матч ТВ - Онлайн трансляции спортивных событий, обзор новостей, видео мероприятий и интервью спортсменов.
Официальный сайт канала Матч ТВ предлагает к просмотру прямые трансляции спортивных событий, видео обзоры мероприятий, а также новости спорта со всего мира. На страницах Вы сможете найти интервью спортсменов и выпуски программ.matchtv.ru
skad grabowski bierze tych latynosow
Parker wygrywa na punkty (u sędziów, bo u mnie wygrał minimalnie Chisora).Nie jestem fanem Parkera, bo nie porywa w walkach delikatnie mówiąc, ale Chisora jest po drugiej stronie rzeki. Zawsze przegrywał walki z ludźmi z czołówki i dzisiaj prawdopodobnie też tak będzie. Parker go nie zlekceważy i to wystarczy. Chłopa ciężko naruszyć, a Chisora wali sygnalizowane cepy. Przetrwa początek, a później to już będzie spacerek, bo Brytol tytanem kondycji nie jest. Zwłaszcza w tym wieku i po tylu wojnach.
Dokladnie Parker udowodnil, ze jest w drugiej lidze i nigdy nie bedzie topem. Obiecywali Chisorze rewanz z tym, ze walka moze miec identyczny przebieg.Parker wygrywa na punkty (u sędziów, bo u mnie wygrał minimalnie Chisora).
Szkoda Del Boya. Od 4 rundy jechał na rezerwie, a i tak robił więcej od bezjajecznego Parkera, który stał i czekał aż rywal sam się przewróci ze zmęczenia.
tylko na dazn

zmienili na piatekw sobotę od 18 całkiem niezła gala w sovietovie kurbanov-smith na kanale rcc
https://www.youtube.com/channel/UCbmBSvqx3zjPrmRNFQdyUyQ![]()
RCC Boxing: Kurbanov vs. Smith | Boxing Event | Tapology
RCC Boxing took place Friday, May 7, 2021 with 9 fights at KRK Uralets Arena in Ekaterinburg, Russia. View fight card, video, results, predictions, and news.www.tapology.com