Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Martwi mnie tylko forma Tysona, ponoć wrócił do starych nawyków.
Martwi mnie tylko forma Tysona, ponoć wrócił do starych nawyków.
ruszyla 2 edycja sovieckiego bare knuckle
1. miejsce: BMW M3 2. miejsce: 1 milion rubli 3. miejsce: 500 tysięcy rubli
Obawiam się, że Główka może być za mały dla Czarnego.o 20 cos takiego na kanale sportowym
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
zwyciezca dostaje fure i nie ta kategoria wagowaMoże zwycięzcę dadzą na Gromdę
sosnowskiego sie nie da sluchac
z tego co mowi Borek rywalem Lodzika bedzie Oskari Metz
Aż tak źle?To co, Arab po MB boxing dzisiejszym kończy karierę ?![]()
Aż tak źle?
Wyłączyłem po Szymańskim i skaczącym jak Szpilman Bodziochu, który powinien dziękować za remis z spompowanym Sosińskim.
skromnie w przyszlym tygodniu
w sobote od 16 na kanale rcc boxing eliminator do walki z makabu
w sobote od 20 na dazn whyte-povietkin
![]()
Explore DAZN | DAZN Poland
Find out what's available in Poland. DAZN is the world's first truly dedicated live sports streaming service.www.dazn.com
w sobote od 22 brytyjskie bare knuckle na fite.tv i tam gdzie zawsze
plus w piatek i sobote gala warrena na bt sport plus w sobote gowno gala wasyla na tvp sport
na daznPowiedz mi lepiej czy da radę obejrzeć Głowackiego w tv czy strimy zostają?
bedzie ale i tak nikogo, o tej samej godzine whyte-povietkinNie będzie gówno gali Wasyla na TVP, o 20 lech-Jagielonia
Tak, Szymański już kilka razy kończył karieręNie oglądałem walki dokładnie, bo Miller byle tym czasie, ale mając odpalone na tv i zerkając jak radzi sobie Arab... Byłem kurwa pewny że przegra.
Ten Szymański to ten gość co ostatnio przegrał i zakończył kariere?
Z jednego ani drugiego nic nie będzie, nawet mistrza Europy.
Tak, Szymański już kilka razy kończył karierę
Może Parzęczewskiego dowiozą do jakiegoś EBU ale od początku było wiadomo że z tej mąki chleba nie będzie.
Teraz leci powtórka na tvp sport 3 runda