Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
to przez nba waga ciezka jest taka chujowa, wszystkie murzyny wielkie ida tamAle Shaq to wielkie bydle...
Niestety nie, po raz trzeci przegrali 3:2, Jabłoński i Jakubowski to niestety za mało żeby wygrać ...Polska Husaria dała radę? Pytam, bo nie oglądałem na żywo. Dziś złapię jakąś powtórkę na Polsat Sport.
Ale walki były zacięte, czy raczej słabe ?Niestety nie, po raz trzeci przegrali 3:2, Jabłoński i Jakubowski to niestety za mało żeby wygrać ...
Jabłoński pewne i spokojne zwycięstwo, Adrian Kowal - przegrana do jednej bramki, widziałem jeszcze Kosteckiego i chłopak fajnie próbował ale miał dwóch przeciwników w ringu: Argentyńczyka i sędziego...Ale walki były zacięte, czy raczej słabe ?
Ciekawie gosciu gada, polecam
No no, muszę przyznać że jest pozytywnie zaskoczony postawą Martina. Pierwsza obrona pasa z chyba najlepszym możliwym pretendentem i do tego na jego terenie. Za sportową postawę ode mnie szacunek, bo za dużo dziś w tym boksie polityki, układów i łatwych obron pasa.Joshua-Martin 9 kwietnia o pas IBF w Londynie.
nie kojarzę żadnego z niech. Jaka to waga? Kiedy walczy Pacquiao?Joshua-Martin 9 kwietnia o pas IBF w Londynie.
nie kojarzę żadnego z niech. Jaka to waga? Kiedy walczy Pacquiao?
ostatnia walka Pacmana? Na bank będzie lepsza niż ta z Mayweatherem, co nie?Nie masz się czym chwalić. Pacman walczy z Bradleyem, też 9 kwietnia.
ostatnia walka Pacmana? Na bank będzie lepsza niż ta z Mayweatherem, co nie?
Moim zdaniem druga najlepsza po Adamek - Szpilka i o niebo lepsza niż ostatnia edycja.Borek sie postaral, karta PBN wyglada ciekawie jak na nasze warunki.
Zimnoch vs Mollo w sobotę.w ten weekend walczy jakiś Polak?
Moim zdaniem druga najlepsza po Adamek - Szpilka i o niebo lepsza niż ostatnia edycja.
Zimnoch vs Mollo w sobotę.
Polsat Sport transmituje całą galę (studio od 20:00), dodatkowo na otwartym main event.Polsat transmituje tą galę? Nie mogę znaleźć rozpiski tej imprezy.
Podobno za walkę z Gudelem, Maszczyk miał zarobić 20 tysięcy...@J-Son
Co tam ten Maszczyk odwalił? Odmówił walki na Polsat Boxing Night? Co za kretyn... Przecież pokazanie się na tej gali to mega szansa na wielką karierę i stanie się bardziej rozpoznawalnym nazwiskiem. To zaszczyt zawalczyć na tej gali. Wiadomo, że chodzi o hajs, ale dziś zawalczyłby za 5 tysięcy, a po widowiskowej wygranej brałby już 2x większą gażę za każdą walkę. Nie mam słów na postawę Tymbardziej, że rekord 4-1 w wieku 32 lat to raczej nizina.
W sumie to go rozumiem. Jak ma za co żyć to może faktycznie lepiej odpuścić. Przynajmniej zdrowia zaoszczędzi.Otrzymałem propozycję walki z Piotrkiem około tydzień temu. Po dokładnym rozważeniu wszystkich za i przeciw, postanowiłem ostatecznie odmówić. Cały czas jestem w większym lub mniejszym reżimie treningowym, bo na przykład trenuję młodzież Nie jestem jednak w stanie odpowiednio się przygotować do tego startu, pracując jednocześnie na dwa etaty - do południa jako księgowy, natomiast po południu jako trener w Piasecznie. A gaża za pojedynek wcale nie była jakaś oszałamiająca. Mówiąc szczerze w grę wchodziło 20 tysięcy złotych - wyznaje olimpijczyk z Pekinu.
- Nie chciałbym sobie w tym momencie wywracać życia do góry nogami, tym bardziej, że w niedalekiej przyszłości z żoną spodziewamy się potomstwa. Chcę zaoszczędzić mojej małżonce niepotrzebnych stresów. W ostatnim okresie znakomicie realizuję się jako szkoleniowiec i póki co na ring jako zawodnik nie wrócę - dodał Maszczyk.
tymbardziej za 20 tysięcy mógłby zawalczyć. W każdym bądź razie słyszałem, że SZPILA kibicuje Mollo w walce wieczoru. A Ty jak obstawiasz? Zimnoch ogarnie?Podobno za walkę z Gudelem, Maszczyk miał zarobić 20 tysięcy...
Nie bardzo wiem dlaczego odmówił. Gudel nie jest jakimś zabijaką, a szansa na wypromowanie spora. Może wielkiej kariery nie zrobi, ale trochę kasy by przytulił.
Jak Szpilka walczył z Wilderem to Zimnoch otwarcie mówił, że kibicuje Arturowi, bo rodak itd.tymbardziej za 20 tysięcy mógłby zawalczyć. W każdym bądź razie słyszałem, że SZPILA kibicuje Mollo w walce wieczoru. A Ty jak obstawiasz? Zimnoch ogarnie?
Mnie tak samo, ale tak, o 20 startuje cała gala, jednym okiem będę oglądać od początku, może Szpila wejdzie na ring :DO której dzisiaj o 20:00 start? obejrzę 3 ostatnie walki bo w sumie mnie tylko one interesują.
i zrobi Zimnochowi dziecko na ringu na live.Mnie tak samo, ale tak, o 20 startuje cała gala, jednym okiem będę oglądać od początku, może Szpila wejdzie na ring :D
Mówiłem ironicznie, ale no, tej ewentualności wykluczyć nie można.i zrobi Zimnochowi dziecko na ringu na live.