Boks

26 marca Ward walczy w Orleando z chyba dość solidnym przeciwnikiem, niepokonanym ;)

Sullivavn Barrera, na rozkładzie Karo Murat i porozbijany Jeff Lacy, facet jest jakieś 2 półki niżej Ward, ale ze względu na swój styl walki może dać ciekawą walkę i zmusić Andre do jakiegoś wysiłku.

Sullivavn Barrera, na rozkładzie Karo Murat i porozbijany Jeff Lacy, facet jest jakieś 2 półki niżej Ward, ale ze względu na swój styl walki może dać ciekawą walkę i zmusić Andre do jakiegoś wysiłku.
No tak, Murat to moim zdaniem dobry zawodnik. Tak, nie sugeruje broń Boże że wygra z Wardem, ale może chociaż starać się coś zdziałać.

Transmisja na Polsacie Sport w niedziele od 03:00

nawet nie oglądam nikt Kovalev'a nie pokona, może jedynie Stevenson coś podziałać czy Ward, reszta nic nie zrobi. A to pierdolenie Fonfary ze go zbije jest nudne jak to że Janek idzie po TS'a w UFC, ale to chyba na konsoli ;[

Co to był za missmatch, szkoda czasu i pieniędzy kibiców na takie gówno... Pascal powinien Roachowi postawić pomnik za to że przerwał tą walkę bo dał mu parę lat życia.

PS.Tekst Kostyry o tym że Hopkins w trakcie walki z Kovalevem szukał piątego narożnika uratował mi tą galę. :pray::rofl:

Edit: W końcu akcja w ringu ! Adonis wszedł do ringu po tym jak go Kovalev nazwał "Chickensonem" i sprowokował, oj chyba dojdzie do tej walki.

Last edited:
Nadrobiłem walkę Ruska i faktycznie różnica 2 klas. Co do walki ze Stevensonem to parę dni temu było info że na pewno nie dojdzie bo nie dogadają się ze sobą 2 konkurencyjne stacje tv ale widzę takie szopki w ringu po walce i chyba wrócą do tematu. Choć osobiście bym wolał teraz zobaczyć walkę Fonfara-Stevenson i Kovaliov-Ward.

Canelo vs Khan 7 Maja.

Tego się nie spodziewałem. Amir będzie sporo mniejszy i każdy cios Alvareza może go posłać do snu. Z drugiej strony do czasu nokautu to Amir może skradać rundy swoimi kombinacjami.

Canelo vs Khan 7 Maja.

Tego się nie spodziewałem. Amir będzie sporo mniejszy i każdy cios Alvareza może go posłać do snu. Z drugiej strony do czasu nokautu to Amir może skradać rundy swoimi kombinacjami.
Nie dadzą Rudemu przegrać, stawiam Canelo K.O pod koniec.

A Cycu zawalczy na PBN z Rękowskim - jestem w szoku, że to piszę, ale Cyc powinien to ogarnąć.

A Cycu zawalczy na PBN z Rękowskim - jestem w szoku, że to piszę, ale Cyc powinien to ogarnąć.
Wątpię, dostanie raz i będzie leżał, Rekowski ma czym uderzyć i potrafi uderzyć a Cycu szczeka niczym Ali chodź Rex solidnej szczeny tez nie ma.

Wątpię, dostanie raz i będzie leżał, Rekowski ma czym uderzyć i potrafi uderzyć a Cycu szczeka niczym Ali chodź Rex solidnej szczeny tez nie ma.
Rekowski jest czołowym zalepiaczem polskich gal, tutaj też tak będzie (omg bronię Cyca :p)

Khan dostanie KO od Canelo, wpadnie niezła kasa później walka z Brookiem w UK też się nieźle sprzeda no i można kończyć karierę.

W Irlandii strzelanina na wazeniu przed dzisiejsza gala.
Jedna osoba nie zyje, dwie w ciezkim stanie.
Prawdopodobnie porachunki mafijne.

W Irlandii strzelanina na wazeniu przed dzisiejsza gala.
Jedna osoba nie zyje, dwie w ciezkim stanie.
Prawdopodobnie porachunki mafijne.

O kurwa... Nie spodziewałbym się, że w Irlandii takie sytuacje mogą mieć miejsce.

Gdyby miało dojść do tej walki to RIP Hopkins

RIP miałby już być przy przy walce z Kowaliowem. Kat by to przetrwał IMO, ale ta walka nie ma sensu bo polega na tym ile rund Hopkins nie da się trafić a nie na realnym pojedynku o wygranie z GGG.

wilder-shaq_2.jpg

Back