Boks

Jak Kliczko się odblokuje w głowie i postawi wszystko na jedna kartę, nie będzie walczył asekuracyjne i zapobiegawczo to może to wygrać, ale wątpię ze się tak stanie i stawiam ze z tego pojedynku lepszy jednak będzie Anglik ponownie.

A tutaj są dobre jaja z WBA :D

Właśnie startuje gala z Main Eventem Garcia-Guerrero. Wcześniej m.in. Breazeale vs.Mansour, ogląda ktoś ?

Dobra walka Mansoura, szkoda że musiał się poddać z powodu złamanej szczęki, bo na punkty prowadził. Ale warto nadrobić te 5 rund, dobra walka.

Na Main Event zdążyłeś ! Śmieszna sytuacja, druga walka zakończona kontuzją, ale teraz to dobrze się stało bo bardzo słaba walka Vasqueza z Martinezem.
Średnio mnie Main Event interesuje bardziej mnie interesował właśnie Mansour ;p Gracia pewnie wypunktuje.

3x 116-112 Garcia, punktowałem identycznie, od połowy walki Garcia się obudził i momentami świetnie się go oglądało.

3x 116-112 Garcia, punktowałem identycznie, od połowy walki Garcia się obudził i momentami świetnie się go oglądało.
Dla mnie 3x 115:113 oprócz tego ze Gracia miałem od czasu do czasu zrywy, przyspieszał i bil mocniejsze i celniejsze ciosy to tyle.

Zajebiście mnie motywują takie highlighty z z Floydem w roli głównej.

To i tak mój faworyt z HL Floyda:

Ale ten co wrzuciłeś też jest kapitalny. Muzyka miażdży jajca.

EDIT: Albo nie, zmieniam zdanie. Ten od @Overhooda to najlepszy hl bokserski jaki widziałem chyba jednak :O

Last edited:
To i tak mój faworyt z HL Floyda:

Ale ten co wrzuciłeś też jest kapitalny. Muzyka miażdży jajca.

EDIT: Albo nie, zmieniam zdanie. Ten od @Overhooda to najlepszy hl bokserski jaki widziałem chyba jednak :O

Miałem tak samo, przypadkiem trafiłem na ten co wrzuciłem, usłyszałem muzykę i odrazu mnie energia zaczęła roznosić :D I ten moment w 0:10 jak zaczyna nawijać The Game i akurat Floyd uderza :D

Nie, nie wrzucajcie Floyda bo się łezka w oku kręci że Król już na emeryturze i nie wyjdzie w maju do ringu jak co roku... :cry:

W sobotę będzie młucka w półciężkiej - Kowaliow vs Pascal 2. Jedyny rywal który dotychczas nie przestraszył się Ruskiego, ale myślę że ponownie będzie ścięta głowa

W sobotę będzie młucka w półciężkiej - Kowaliow vs Pascal 2. Jedyny rywal który dotychczas nie przestraszył się Ruskiego, ale myślę że ponownie będzie ścięta głowa

Do 6 rundy IMO będzie po walce, Kowaliow teraz podchodzi do tej walki osobiście, będzie chciał go zdemolować.

Do 6 rundy IMO będzie po walce, Kowaliow teraz podchodzi do tej walki osobiście, będzie chciał go zdemolować.
Zapraszam Cię na jakiś chat czy cokolwiek, będziemy boks oglądać, ja obstawiam szybsze skończenie. Chociaż w mojej opinii Kowaliow miałby problemy ze Stevensonem.

Zapraszam Cię na jakiś chat czy cokolwiek, będziemy boks oglądać, ja obstawiam szybsze skończenie. Chociaż w mojej opinii Kowaliow miałby problemy ze Stevensonem.

Adonis bije mocno więc już tutaj jest zagrożenie dla Kowaliowa. Ale wolałbym zdecydowanie bardziej walkę z Wardem. No ja oglądam praktycznie każdą galę boksu jak nie ma UFC, więc można się zgadywać na chat.

Adonis bije mocno więc już tutaj jest zagrożenie dla Kowaliowa. Ale wolałbym zdecydowanie bardziej walkę z Wardem. No ja oglądam praktycznie każdą galę boksu jak nie ma UFC, więc można się zgadywać na chat.
Ja też, przespana sobota to nie sobota. No, Kowaliow ostatnio leżał w 2 rundzie, na pewno nie jest nie do usadzenia, a i styl Adonisa jest nietuzinkowy. Ward robi ich obu na punkty moim zdaniem ;)

Ja też, przespana sobota to nie sobota. No, Kowaliow ostatnio leżał w 2 rundzie, na pewno nie jest nie do usadzenia, a i styl Adonisa jest nietuzinkowy. Ward robi ich obu na punkty moim zdaniem ;)

Moim też, pod waruniem że wcześniej stoczy walkę z kimś poważnym.

Moim też, pod waruniem że wcześniej stoczy walkę z kimś poważnym.
Świetny zawodnik, prawdziwy boks a nie szermierka na cepy. Szkoda że tyle problemów promotorskich ma, bo tyle czasu ile już jest nieaktywny to jednak szkoda... Oprócz tej jednej ostatniej walki, ale to taki epizod. Ogólnie jego kariera nie toczy się tak, jak toczyć by się powinna i wręcz ma do tego najlepsze warunki, bo jeśli chodzi o poziom sportowy, to właśnie jemu teraz dałbym pierwsze miejsce w tym śmiesznym rankingu p4p

Stevenson na pewno stanowi spore zagrożenie ze względu na moc i zasięg, tyle że ostatnio zaczyna zwalniać i nie wyglądał już tak imponująco w ostatnich walkach mimo wygranych.

Świetny zawodnik, prawdziwy boks a nie szermierka na cepy. Szkoda że tyle problemów promotorskich ma, bo tyle czasu ile już jest nieaktywny to jednak szkoda... Oprócz tej jednej ostatniej walki, ale to taki epizod. Ogólnie jego kariera nie toczy się tak, jak toczyć by się powinna i wręcz ma do tego najlepsze warunki, bo jeśli chodzi o poziom sportowy, to właśnie jemu teraz dałbym pierwsze miejsce w tym śmiesznym rankingu p4p

Mayweather superśredniej. Czekam aż coś się ruszy w kwestii jego dalszych walkach bo na razie to tylko dużo gadania jest a konkretów brak.

Back