MØИSTEЯ
Specjalny pas
ta punktacja to kpina albo ja się na boksie nie znam ;[ według mnie remis wskazany na szpilke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ta punktacja to kpina albo ja się na boksie nie znam ;[ według mnie remis wskazany na szpilke
czyli i tak wał się szykował
i tak śmierdziało wałem bo Wilder nie wygrał 5 rund mi w życiu sie z tym nie zgodze wręcz przeciwnie do momentu nokautu to Szpilka był aktywniejszy i powinien być remis.
Szpila ma z czego uderzyć, ale taktyka była raczej po prostu na wypykanie Wildera co jak widać dawało dobry rezultat, przy takim przeciwniku jak Wilder głupotą było by pakowanie power punchy i odkrywanie się co chwilaSzpilce brakuje mocy w łapie. Niby trafiał ale to wszystko spływało po Wilderze.
Sędziowie chuje
gdzie ty tam widziałeś ze trafiał? wszystko szlo na ręce,barki było blokowane, z TV tak może wyglądało tez miałem takie odczucie ale tam jeśli coś doszło to nie dużo do twarzy Wilder'a.Szpilce brakuje mocy w łapie. Niby trafiał ale to wszystko spływało po Wilderze.
przy takim przeciwniku jak Wilder głupotą było by pakowanie power punchy
ciosy chuja wchodziły i zero zagrożenia. Ogólnie walka słaba i w porównaniu do ostatnich walk Joshua-Whyte i Ortiz-Jennings to dzisiejsza to była walka amatorska...Myślałem że go zabił. Ciężkie KO i weszło idealnie na szczene i nawet nie myślę co by było gdyby jebnął go z pełnego zasięgu bo tutaj poszedł krótki cios a i tak spustoszenie było. Jeszcze parę takich KO i będzie gadał za parę lat jak Gołotaciosy chuja wchodziły i zero zagrożenia. Ogólnie walka słaba i w porównaniu do ostatnich walk Joshua-Whyte i Ortiz-Jennings to dzisiejsza to była walka amatorska...
To może być bardzo podobna walka, Saszka nie ma szczeny, jest dzikiem i naprawdę ma czym uderzyć, ale jak Kliczko go kilka razy w walce kładł na dechy to Wilder tym bardziej da radę.Chętnie bym zobaczył Ortiza z Wilderem, ale Amerykanin imo nie utrzyma pasa w obronie z Saszą.
To może być bardzo podobna walka, Saszka nie ma szczeny, jest dzikiem i naprawdę ma czym uderzyć, ale jak Kliczko go kilka razy w walce kładł na dechy to Wilder tym bardziej da radę.

Bardzo bym chciał aby to Povietkin wygrał. :)Zgodziłbym się z tym gdyby nie fakt że Povetkin od porażki z Klitschko zmienił styl walki. Ale pożyjemy zobaczymy, dla mnie Rosjanin faworytem, oby bukmacherzy myśleli inaczej.![]()
Tepper zawieszony, dwójka nieobsadzona wiec Wasilewski powinien teraz walczyć o zestawienie o dwójkę(lub teraz już o jedynkę, nie wiem w sumie jak IBF buduje ten ranking) np. z Takamem lub lepiej, z Andym Ruizem(o walce od dawna jest już głośno) i walka o pas, bo Martin/Głazkov są zdecydowanie w zasięgu Artura.
Co nie zmienia że Szpilka powinien skupić się na IBF, w tej kategorii nie ma turów pokroju Furego czy Wildera, Martin zapewne będzie miał rewanż z Głazkowem, myślę że do tego czasu Szpilka dał by rade zrobić jedną mocną rankingową walkę i później ew. wyprosić walkę o pas.Martin zdąży ten pas stracić zanim Szpilce udało by się przebić w rankingu.
Artur chcial wracac na ring dokonczyc sprawe ale lekarze go nie puscili.
Btw Kamila mowi do Artura po angielsku... ciekawe kiedy zapomna jezyka polskiego...
Nou stap!Wiesz, nagrywani byli, Kamila chciała żeby wszyscy zrozumieli lol
4:00Wasilewski powinien teraz walczyć o zestawienie o dwójkę(lub teraz już o jedynkę, nie wiem w sumie jak IBF buduje ten ranking) np. z Takamem lub lepiej, z Andym Ruizem(o walce od dawna jest już głośno) i walka o pas, bo Martin/Głazkov są zdecydowanie w zasięgu Artura.