Boks

Od dobrych kilka lat za późno na taką walkę... a Wilder (43-4-1) ostatnio co pokazał, albo raczej nie pokazał (brak ognia, chęci zadawania ciosów itd.) z Parker'em czy Zhang, to nie wiem czy zasługuje jeszcze na dużą wypłatę... z ostatnich 5 lat ma 1-4... tylko KO z Helenius'em. Ale zawsze może AJ czymś trafić...
A Tyson czy tak naprawdę skończył karierę to jeszcze zobaczymy...
:roberteyeblinking:
bo kończył już kilka razy i wracał, wprawdzie nie po 0-2 i zarobieniu takiej kasy jak te 2 walki z Usykiem...

Autor to chyba ruski troll... a na pewno Ruska onuca

Źródło z Rosji przytoczone...

o ambasadorze RUS pisać jego ekscelencja :confused::facepalm:

Ruski nie ruski, takie plotki chodziły od bardzo dawna.
Czy to prawda? I tak się nie dowiemy bo ukraince to jeden z najbardziej skorumpowanych krajów na świecie.

Ruski nie ruski, takie plotki chodziły od bardzo dawna.
Czy to prawda? I tak się nie dowiemy bo ukraince to jeden z najbardziej skorumpowanych krajów na świecie.
Warto to rozważyć. Tak jak wspomniał @Cassius42 dzisiejszy poziom źródeł z X woła o pomstę do nieba. Sprawie warto się przyjrzeć. Być może media nie związane z Ukrainą i Rosją zabiorą się za to.

Warto to rozważyć. Tak jak wspomniał @Cassius42 dzisiejszy poziom źródeł z X woła o pomstę do nieba. Sprawie warto się przyjrzeć. Być może media nie związane z Ukrainą i Rosją zabiorą się za to.
Szczerze wątpię bo to byłoby wbrew narracji odnośnie bohaterskiej upadliny, ile się czasu przyznawali do korupcji? No właśnie, a rok później jednak wyszło że tam ciężko znaleźć kogoś kto skorumpowany nie jest i poszły dymisje.

Screenshot_2025-01-22-22-54-38-148~2.jpg

Screenshot_2025-01-22-22-54-52-025~2.jpg

Screenshot_2025-01-22-22-55-02-150~2.jpg

Screenshot_2025-01-22-22-55-14-761~2.jpg

A wczoraj skończyła dopiero 51 lat, a tak krucho u niej teraz ze zdrowiem, czyli trzeba życzyć przedewszystkim zdrowia!
:beer:i spóźnione 100 lat!

Nie mam ubezpieczenia bo nie pracuje... Co ma powiedzieć jakiś Kazik który spadł z rusztowania na budowie na której pracowali na czarno i sobie kręgosłup rozjebał a pracodawca powiedział że go nie zna. Jego post by przeczytały 3 osoby.
Jak ktoś jako znany sportowiec nie potrafi sobie zadbać o prywatne ubezpieczenie no to już tylko i wyłącznie jego wina.

Bycie Złotowa wychodzi w najmniej spodziewanym momencie.

Tak wiem, człowiek skurwiel, jednak za dużo widziałem by się przejmować, mi też dłoń drętwieje a nawet jednej operacji nie miałem i nie płacze w internetach.

Inoue dał koncert jak zawsze. To nie była walka o mistrzostwo świata. To był kontrolowany sparing z kilka klas gorszym pięściarzem.

Mimo tego, że kilka razy się zagapił, to cały czas kontrolował przebieg pojedynku. Gość nie rzuca niepotrzebnych ciosów, czeka, poluje i jest bardzo zdyscyplinowany. Świetnie się go ogląda.

Czekam na walki u Turkiego. Zasługuje na godne wypłaty.

Inoue dał koncert jak zawsze. To nie była walka o mistrzostwo świata. To był kontrolowany sparing z kilka klas gorszym pięściarzem.

Mimo tego, że kilka razy się zagapił, to cały czas kontrolował przebieg pojedynku. Gość nie rzuca niepotrzebnych ciosów, czeka, poluje i jest bardzo zdyscyplinowany. Świetnie się go ogląda.

Czekam na walki u Turkiego. Zasługuje na godne wypłaty.
Missmatch... Koreańczyk (#59 BoxRec) ostatnio walki z:

+ IND (16-6-1) (#600.) - TKO5 (24)
ostatnio 1-3...

+ INA (8-4) - TKO1 (23)
ostatnio 0-3...

- USA (15-10) (#479.) - L pkt 8 (23)
36 lat, ostatnio (1-3) porażka z (14-9-1) (#401.)

+ MEX (15-10-1) (#469.) (#90. MEX) - TKO4 (22)
36 lat, ostatnio ma (0-4, 1-7)

Przegrywał KOR także z (11-4) 12 r, remisował z (17-5-2) 12 r, a także (12-10-5) 13 r, dzisiaj (#521.), czyli bumobij na zastępstwo dla takiego gościa z Top 3 P4P jak "Monster" INOUE!

Back