Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
pojebane w tej japonii, gale albo w poniedziałki albo w piątki…
gala w piątek z ranca, zajebisty termin dla bezrobotnychakurat piatek pasuje,
gala w piątek z ranca, zajebisty termin dla bezrobotnych![]()
chyba nie uczyć
bylo sie uczyc...
uczyc, bycia rentieremchyba nie uczyć
będzie trzeba oglądać bez głosu w robocie![]()
Już kiedyś wstawiałem informacje o tym że Kliczko jest alfonsem
Autor to chyba ruski troll... a na pewno Ruska onuca
Źródło z Rosji przytoczone...
o ambasadorze RUS pisać jego ekscelencja
Warto to rozważyć. Tak jak wspomniał @Cassius42 dzisiejszy poziom źródeł z X woła o pomstę do nieba. Sprawie warto się przyjrzeć. Być może media nie związane z Ukrainą i Rosją zabiorą się za to.Ruski nie ruski, takie plotki chodziły od bardzo dawna.
Czy to prawda? I tak się nie dowiemy bo ukraince to jeden z najbardziej skorumpowanych krajów na świecie.
Szczerze wątpię bo to byłoby wbrew narracji odnośnie bohaterskiej upadliny, ile się czasu przyznawali do korupcji? No właśnie, a rok później jednak wyszło że tam ciężko znaleźć kogoś kto skorumpowany nie jest i poszły dymisje.Warto to rozważyć. Tak jak wspomniał @Cassius42 dzisiejszy poziom źródeł z X woła o pomstę do nieba. Sprawie warto się przyjrzeć. Być może media nie związane z Ukrainą i Rosją zabiorą się za to.
Start gali 8:30 na strumyku. Znalazłem info, że potwór o około 14:00.O której Monster jutro?
Na TVP SportStart gali 8:30 na strumyku. Znalazłem info, że potwór o około 14:00.
Missmatch... Koreańczyk (#59 BoxRec) ostatnio walki z:Inoue dał koncert jak zawsze. To nie była walka o mistrzostwo świata. To był kontrolowany sparing z kilka klas gorszym pięściarzem.
Mimo tego, że kilka razy się zagapił, to cały czas kontrolował przebieg pojedynku. Gość nie rzuca niepotrzebnych ciosów, czeka, poluje i jest bardzo zdyscyplinowany. Świetnie się go ogląda.
Czekam na walki u Turkiego. Zasługuje na godne wypłaty.