Vvallachia
UFC Light Heavyweight
Chłop jak po ringu zapierdala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na plejce nie, ale na Xboksie się zdarza - eh... brakuje kolejnej części tej pięknej serii.Tak z ciekawosci - ktos tutaj pogrywa czasem w starego dobrego Fight Night Champion na PS?
jagiello twierdzi, ze gala jest na tvp sport chociaz jest ciagle w ramowce na polshice
Na plejce nie, ale na Xboksie się zdarza - eh... brakuje kolejnej części tej pięknej serii.
Prawdopodobnie FN wracaNo dokladnie, FNC to naprawde bylo cos. Az dziw, ze nie zdecydowali sie na kolejne czesci ale EA sports jest wygodne i ma tyle sosu z Fify, NFL i innych serii, ze co sie bedzie przejmowac. Aczkolwiek, gdy wczoraj zalogowalem sie online po raz pierwszy od dobrych paru lat az lezka mi sie zakrecila w oku bo zobaczylem 197 graczy online :-) takze jakies community jeszcze istnieje
PS. powstaje teraz esports boxing club tworzony przez jakies inne studio. trzymam za nich kciuki bo w przeszlosci wiele razy mialem chrapke na kontynuacje FNC a tylko kolejne UFC powstawaly
Prawdopodobnie FN wraca
Fight Night: Powstanie nowa odsłona serii [PLOTKA] – CD-Action
Czas zatrzymać karuzelę spekulacji. :)cdaction.pl
przeca jagiello nigdy nie komentował gal na dazn, tylko ciosek z sosnowskimCiesze sie bardzo, bo juz Jagielly zaczynaly mnie wkurwiac...
To i Cioska i Sosnowskiego mam doscprzeca jagiello nigdy nie komentował gal na dazn, tylko ciosek z sosnowskim
doszło pare nowych gal na dazn
View attachment 28776
View attachment 28777
Hearn znowu się przejechał, Kid Galahad znokautowany w obronie pasa IBF piórkowej, a Terri Harper (co to niby Brodnicka chciała z nią walczyć o pas?) szybko wyjaśniona i zdominowana przez silniejszą Amerykankę.
już raz u hearna przekręcili martineza, to teraz musiał teraz wygrac przez koHearn znowu się przejechał, Kid Galahad
Skad info?Canelo ma nastepnęgo przeciwnika..........Ilungu Makabu w Cruiserze
Przechuj
Juz wiemCanelo ma nastepnęgo przeciwnika..........Ilungu Makabu w Cruiserze
Przechuj
Benavidezwolalbym benavideza albo charlo