Saiyan_warrior
Brutaal Bantamweight
Cotto wygrywa przez efektowny nokaut w 3 rundzie zegna panstwa Janusz Pindera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
- Właśnie byłem świadkiem najbardziej gównianego pojedynku mistrzowskiego w historii wagi ciężkiej! Dwóch sztywnych idiotów przytulających się do siebie - napisał Fury.
- Jeśli Władimir kiedykolwiek zdecyduje się ze mną walczyć, znokautuję go na 10000000% - oświadczył Brytyjczyk, dodając: - Nie wiem, czy Władimir chciał walczyć czy chciał, żeby mu Powietkin obciągnął???
- Chcę walki z nim tak szybko jak to możliwe. On jest do dupy - podsumował swoje przemyślenie Tyson Fury, a jakiś czas później swój nastrój zilustrował ciekawą grafiką...
Voranek - Lewis to nie Shannon Briggs. To jak porównanie Pudziana do Caina serio
Zauważ, że Lewis ostatni raz w ring pojawił się ponad 10 lat temu ! Sądzę, że za rok Briggs stoczyłby wyrównana walkę z Lewsiem i mówie to z przekonaniem
Ja jestem szczerze ciekaw ile zostało z dawnego Lewisa
W wieku 48 lat nie liczyłbym na wiećej niż 10% z najlepszej formy
Myślisz, że jak ktoś nic nie robi przez 10 lat to w ciągu pół roku dojdzie do formy, która pozoli mu rywalizować na tak wysokim poziomie ? Bzdura
Nie ma co porównywać walk Lewsia z Briggsem z 97r do Kliczko vs Briggs z 2010r
Lewis w tamtych czasach to był powtór i zasłużenie był nazywany najlepszym ciężkim tamtych lat. Nie chciałbym oglądać teraz Lennoxa, który byłby cieniem swoich najlepszych czasów
Choć Foreman w wieku 48 lat zbił Briggsa jak dziecko :) Ale Foreman to Foreman
Tylko, że Foreman walczył regularnie powyżej 40 roku życia.
Floyd dostał 41 mln ale do tego licząć PPV to ma sporo więcej i jeszcze ten rekord pobije.
Tylko, że Foreman walczył regularnie powyżej 40 roku życia.