yonigga
Weed Master
ja to cala jebne po ufcno i zajebiscie
tam tylko ME mnie interesuje, w sumie u japoncow rowniez bo nie bede mial czasu leciec cala gale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja to cala jebne po ufcno i zajebiscie
tam tylko ME mnie interesuje, w sumie u japoncow rowniez bo nie bede mial czasu leciec cala gale.
Zwierzęta pobiły swołocz...Wad nie stwierdzono.Pierdolone zwierzęta
dubelekDawno nie czekałem na żadną walkę tak jak na Inoue-Nakatani, 32-0 vs 32-0. Jeden i drugi w swoim prime, walka w Tokyo Dome, style walki efektowne, godzina walki zajebista. Będzie oglądane !!!!!!!

Kasy tu nie stawiam ale typuje Inoue i Benavidez na punkty.dubelek
Nakatani + Zurdo?
![]()
Chyba zgodnie z planem to będzie jakoś 14.00.O której mniej więcej Monster-Nakatani?
Z Biwołem to byłaby piękna konfrontacja stylów.Benavidez przejechał sie po Zurdo kończąc walkę w 6 rundzie. Nie przeszkadzało mu to że przeciwnik był znacznie większy w ringu i wywierał na nim presje. Benavidez z defensywy karcił go zabójczo szybkimi i destrukcyjnymi kombinacjami sierpowych. Początek końca miał miejsce w 4 rundzie gdzie Benavidez zasypał lawiną ciosów Zurdo, po czym ten musiał przyklęknąć.
Kolejna kategoria podbita, choc walałby żeby jednak wrócił do LHW. Dawać teraz tego Biwoła.
Nie no poniosło Cię teraz. Zobacz jakich zawodników ma już teraz na rozkładzie Benavidez, to już jest super elitarny bokser. Możliwe że z Biwołem to byłby nawet faworytem.Benavidez nie trafi żadnej z tych akcji w walce z biwołem. Kacap go pewnie zrobi praktycznie do zera
Ja też stawiam, ze benavidez przełamie Bivola i jest nawet szansa, że wygra to przed czasem.Nie no poniosło Cię teraz. Zobacz jakich zawodników ma już teraz na rozkładzie Benavidez, to już jest super elitarny bokser. Możliwe że z Biwołem to byłby nawet faworytem.