Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Serio? Strikersko wygląda bardzo solidnie, na tle rywala wręcz idealnie.Kondycja jeden z ważniejszych aspektów w tej grze bratku i sądze że dobrze o tym wiesz. Stójka chyba też nie najwyższych lotów.
To był gwałt, brawo DawidNewman demolka okropna na rywalu
No nic jak tu ktoś to widział inaczej hee
Napisałem "chyba" bo widziałem tylko jedną jego walkę w której używał w większości zapasów.Serio? Strikersko wygląda bardzo solidnie, na tle rywala wręcz idealnie.
Jak większość ruskich sambistów, zawsze bezpieczniej iść w zapasy, jak się da, ale on ma moc w rękach i jest technicznie nieźle poukładany. Rywal to bum (mimo rekordu) - jest niepukładany - wystarczy obejrzeć. Mnie bardziej martwi podejrzana kondycja Murtazalieva i wpadka dopingowa, ale jakieś ryzyko jest zawsze, dla mnie tutaj akceptowalne. Poza tym u mnie pograne za drobne i to w taśmie, więc bezstresowo.Napisałem "chyba" bo widziałem tylko jedną jego walkę w której używał tylko i wyłącznie zapasów.
Rywal może i nie poukładany ale ma własnie to co na Murtazalieva jest potrzebne czyli dobre cardio, presje i nieugięty charakter.Jak większość ruskich sambistów, zawsze bezpieczniej iść w zapasy, jak się da, ale on ma moc w rękach i jest technicznie nieźle poukładany. Rywal to bum (mimo rekordu) - jest niepukładany - wystarczy obejrzeć. Mnie bardziej martwi podejrzana kondycja Murtazalieva i wpadka dopingowa, ale jakieś ryzyko jest zawsze, dla mnie tutaj akceptowalne. Poza tym u mnie pograne za drobne i to w taśmie, więc bezstresowo.
Ten rywal to był jak się okazało kompletny paralita.Faraldo tez pięknie do jednej bramki po lekko ponad minucie TKO
Przesadzasz, moim zdaniem nie ma na niego nic, oczywiście mogę się mylić.Rywal może i nie poukładany ale ma własnie to co na Murtazalieva jest potrzebne czyli dobre cardio, presje i nieugięty charakter.
Chris Gonzalez @1.42
Huerta to już chodzący dinozaur. Mimo 37 lat to od około 10 już nie istnieje w MMA. Do tego przewaga w warunkach dla Chrisa, sam zasięg 10 cm. Dla mnie easy win![]()
Ja ostatecznie puściłem cos takiego
Nallo
Usman Nurmagomedov
Magomedov
Jackson
Berkhamov
125 do wygrania 460(teraz pewnie kolo 390 po wypadnieciu berkhamova)
No i jednak miałem rację - zapaśniczo widoczna przewaga Jacksona, który rzucał Gracie.Ja tu nikogo nie faworyzuje ale jeśli chodzi o to kto kogo będzie kładł na dupę to jestem prawie pewien że będzie to Gracie.
Nawet w parterze mu wkładał paluchy oszust jebany, wygrała sprawiedliwość.No i jednak miałem rację - zapaśniczo widoczna przewaga Jacksona, który rzucał Gracie.
Kozak z Jacksona ze wygral z jednym okiem.
Tam powinien być punkt odjęty, za te notoryczne palce w oczy, a ten co oko zamknął, wyglądał na celowy.
Chociaż tyle, ale spodziewałem się lepszej walki w stójce ze strony Jacksona. Pytanie na ile to mógł być problem z okiem. Co do walki to niby 3x29-28, ale bez większych kontrowersji mogło pójść też odwrotnie.Nawet w parterze mu wkładał paluchy oszust jebany, wygrała sprawiedliwość.
Wydaje mi się ze gdyby nie mial problemów z okiem to by duzo lepiej zawalczyl.Chociaż tyle, ale spodziewałem się lepszej walki w stójce ze strony Jacksona. Pytanie na ile to mógł być problem z okiem. Co do walki to niby 3x29-28, ale bez większych kontrowersji mogło pójść też odwrotnie.
Wydaje mi się ze gdyby nie mial problemów z okiem to by duzo lepiej zawalczyl.
Pitbul wygral, Solecki za tydzień zamyka kuponik :D
-20złDo gry:
Magomedov @1.12
Faraldo @1.15
Freire @1.45
Berkhamov @1.15
Nallo @1.30
Busick @4.00
Moje kupony:
Magomedov + Katona + Faraldo + Berkhamov @1.92 za 700
Freire + Nallo + Isakov + Katona @3.43 za 150
Busick @4.00 za 100
Magomedov + Katona + Faraldo + Berkhamov + Isakov + Freire + Busick @15.63 za 50
Ortiz + Ruart @6.96 za 50
No i jednak miałem rację - zapaśniczo widoczna przewaga Jacksona, który rzucał Gracie.
Grubo. Jeden sędzia 3-0 dla niego a pozostali 1-2? BekaAle wałek odjebali na CFFC - Khamzayev przekręcony...
Na kolejnego Bellatora
Corey Anderson 1.6
Nemkov 1.5