Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja się czaję, ale czekam na jakieś przeceny, bo nie jestem takim fanem żeby dać 330Zalutował ktoś wersję pudełkową na PS5?
Przecen nie będzie, bo można było jedynie dostać kolekcjonerkę ze sklepu Lariana, która była limitowana i wersje na japonski rynek gdzie, żeby ją odpalić trzeba zmienić język konsoli.Ja się czaję, ale czekam na jakieś przeceny, bo nie jestem takim fanem żeby dać 330
Jest gdzieś dostępne poza stroną Lariana?Ja się czaję, ale czekam na jakieś przeceny, bo nie jestem takim fanem żeby dać 330
W normalnej cenie nie.Jest gdzieś dostępne poza stroną Lariana?
To raczej nie zagram w to nigdy. Z drugiej strony jak wrócę z ferii na chatę to wezmę w końcu dwugodzinne demo. Jak mi podejdzie to kupie a jeśli turowy archaizm mnie odstraszy to nara na wieki.Przecen nie będzie, bo można było jedynie dostać kolekcjonerkę ze sklepu Lariana, która była limitowana i wersje na japonski rynek gdzie, żeby ją odpalić trzeba zmienić język konsoli.
Cyfra chyba była nieco poniżej 300 najtaniej.
Jak mi podejdzie to kupie a jeśli turowy archaizm mnie odstraszy to nara na wieki.

turowy archaizm to najlepsze co wymyślono w branzy gier RPG.Jak mi podejdzie to kupie a jeśli turowy archaizm mnie odstraszy to nara na wieki.

Ja uwielbiam turowe rpgi. Nie ma nic lepszego.turowy archaizm to najlepsze co wymyślono w branzy gier RPG.
W baldurze czy divinity walki zajebiście się rozgrywa![]()
To raczej nie zagram w to nigdy. Z drugiej strony jak wrócę z ferii na chatę to wezmę w końcu dwugodzinne demo. Jak mi podejdzie to kupie a jeśli turowy archaizm mnie odstraszy to nara na wieki.

Fajna rzecz. Przypomniało mi się jak się kupowało kiedyś te fajniejsze wydania na PCMimo posiadania cyfry na X zamówiłem sobie edycje deluxe w pudełku na PS5![]()
ile wyszoFajna rzecz. Przypomniało mi się jak się kupowało kiedyś te fajniejsze wydania na PC
View attachment 125952View attachment 125953
446 zł.ile wyszo
Zrób jak czujesz. Po spotkaniu jednej postaci która dołączy do obozu potem w każdej chwili możesz zmienić klasę i miesiąc je do woli.Zaczynam przygode z BG3Jaki build polecacie dla laika?
Zalutowane.U mnie było w sumie 12 dni, ale paczka zaliczyła opóznienie o czym od razu zostałem poinformowany.
Paczka szła z Irlandii i przez Niemcy.

Mega zazdro. Dwie godziny w kreatorze postaci by dobrze kostkę ze statami wyrzucićView attachment 131131
240zł z ostatniej promocji że Steama. Wkrótce zaczynam przygodę. W żadną nigdy nie grałem![]()
Ja do jedynki i dwójki wracam co kilka lat - obok Planescape: Torment i Heroes 3 moje ulubione gry w młodości. Ogólnie TOPka życia ;) a trójka to mokry sen fana cRPG.Mmmm Hiroski III to była pierwsza gra zainstalowana u mnie na komputerze, który ojciec przyniósł do domu w roku 2000r.Mega zazdro. Dwie godziny w kreatorze postaci by dobrze kostkę ze statami wyrzucićJa do jedynki i dwójki wracam co kilka lat - obok Planescape: Torment i Heroes 3 moje ulubione gry w młodości. Ogólnie TOPka życia ;) a trójka to mokry sen fana cRPG.
Jaki build/klasę na start BG1 byście polecili by ten pierwszy raz był przyjemny?
Za dużo tu tego. Siedzę od 2h na YT, w Google i nie mogę się na nic zdecydować![]()
![]()
Best Baldur’s Gate 3 Sorcerer Draconic Bloodline Build Guide
The best Sorcerer build in Baldur’s Gate 3, the Draconic Bloodline Subclass, & includes all components to build a powerful character.deltiasgaming.com