Olo
KSW Light Heavyweight
Można z nią odpierdolić orgię więc chyba bardzo.Nie wiem jak bardzo chutliwa jest Posępna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Można z nią odpierdolić orgię więc chyba bardzo.Nie wiem jak bardzo chutliwa jest Posępna
No i zakisiłem ogóra. Dwa razy![]()
Skończyłem grać gdzieś bardzo wcześnie w sumie, bo chciałem zainstalować sobie parę przydatnych modów (chociażby ten na powiększenie ekipy) ale po modyfikacjach save nie chciał się już uruchomić.
Bardzo pozytywne. Od dawna żadna gra mnie tak nie wkręciła.Skończyłem grać gdzieś bardzo wcześnie w sumie, bo chciałem zainstalować sobie parę przydatnych modów (chociażby ten na powiększenie ekipy) ale po modyfikacjach save nie chciał się już uruchomić.
Robię niedługo kolejne podejście i chciałem się zapytać jak Twoje odczucia ogólnie odnośnie tego tytułu? Bo już chyba zdążyłeś przejść
Nie przytoczę Ci ile h miałem przegranych, ale skończyłem gdzieś w obozie goblinów jakąś misje, gdzie diaboły prosiły bym uratował ich druida z kręgu... Na pewno wiesz ocb.
No ja na Pacta już planuje i pykne z modami.Kurwa drugi raz to kupię..
Nie no, na pc to nie, tam tylko kradzione. Ale skurwysynom o to właśnie chodziło, żeby ludzie 2 razy kupiliNo ja na Pacta już planuje i pykne z modami.
No i kurwa miałem se kupić konsolkę, żeby choć raz bezproblemowo było, to musiałeś przypomnieć że PC = za darmo.Nie no, na pc to nie, tam tylko kradzione. Ale skurwysynom o to właśnie chodziło, żeby ludzie 2 razy kupili
Cytaty niziołek najlepszyWłaśnie się pobiera. Pytanie zasadnicze, jak wyglada konfigurator postaci? Zdrowa cycatka jako główna bohaterka wchodzi w grę?
Wolałbym elfkę jakąśCytaty niziołek najlepszy
Masz maskę która zmienia postać na każdą z ras ;)Wolałbym elfkę jakąś![]()
Bardzo mnie sie to podoba bo wlasnie wzialem ja do druzyny by zapinac w przerwach od walki.Można z nią odpierdolić orgię więc chyba bardzo.
A miałeś jakieś problemy z utratą zapisów?Ta Giera to pierdolone mistrzostwo, ogarnąłem na Xboxa, od a do z ułożona Giera i czuć magię prawdziwego RPG
Pół-elfka mag zrobiona, jak skończyłem miałem poczucie, że gdzieś taka postać widziałem już i potem się okazało, że wyszła mocno podobna doMasz maskę która zmienia postać na każdą z ras ;)
Posępne Serce latała u mnie goła w każdej konfiguracji![]()
Mordo kupiłem w egipskim sklepie za 70 zł, mam 30h nabite, nie miałem żadnego problemu z sejvem mam dwa zapisy i tego się pilnuje, cross Save włączony na wszelki, prócz opóźnionego dźwięku w menu nie miałem żadnych błędówA miałeś jakieś problemy z utratą zapisów?
Podobno wersja na xboxy ma ten problem, a sam rozważałem kupić na tę platformę.
Btw pudełka można zamawiać tylko na stronie Larian i nie zanosi się,że trafią do normalnej dystrybucji - szkoda.
Ogólnej Druid w D&D piątej edycji nie jest wg mnie zbyt mocna klasą (łowca chyba jest najgorszy ^^). Jakiś tank by ci przydał, a zamiast maga polecam Sorcerera, metamagia jest genialna, zadaje największe obrażenia i jest gamechangerem każdego starcia.Czy tylko mi sie wydaje ze druid jest troche słaby?
Zastanawiam sie czy z drużyną mag-łotrzyk-druid-łowca nie będę miec problemów w cięższych walkach w późniejszych etapach gry.
Strasznie szkoda ze da sie miec tylko 4 postacie w drużynie5 jak w divinity 2 byloby idealne
Łowce zamienić na paladyna?Ogólnej Druid w D&D piątej edycji nie jest wg mnie zbyt mocna klasą (łowca chyba jest najgorszy ^^). Jakiś tank by ci przydał, a zamiast maga polecam Sorcerera, metamagia jest genialna, zadaje największe obrażenia i jest mechaniki gamechangerem każdego starcia.
Zdecydowanie, bo nie dość, że świetny w zwarciu to i stanowi wsparcie lecząc drużynę. Chociaż kleryk i tak najlepszy - Shadowheart ma mega potężne zaklęcia + może nosić średni pancerz i tarcze.Łowce zamienić na paladyna?
Smaczków jest sporo. Z początku to tylko wzmianki w postaci opowieści czy książek ... az do momentu wkroczenia do tytułowych Wrót Baldura I trzeciego aktu ;)Są tam jakieś smaczki w stosunku do Dzieciaka Bhaala i poprzednich części?
Kobita na święta kazała prezent wybrać to wybrałem i po świętach lecimy![]()
GównoKurwa prawilnie zrobiłem wojaka bo lubię a wy co sądzicie o tej klasie?
Nie jest słaby, jest chuj warty. A rzucenie dwóch towarzyszy druidów woła o pomstę do nieba. Jebać Halsina tylko Minthara.Czy tylko mi sie wydaje ze druid jest troche słaby?