Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tam to prawie nikogo samemu nie trzeba zajebac xD ale mordo, dam ci tipa, żebyś zaruchal posępna. Musisz odjebac Baltazara I uratować pieśń nocy."Pielęgniarki" zdają egzamin szatkując Malusa Thorma w Domu Uzdrowień
Jak narazie to wyciągnąłem jakiegoś smarka przez portal z Haslinem, a raczej on wyciągnął. Najdłuższa jak do tej pory walka która stoczyłem, ale frajda była.Tam to prawie nikogo samemu nie trzeba zajebac xD ale mordo, dam ci tipa, żebyś zaruchal posępna. Musisz odjebac Baltazara I uratować pieśń nocy.
Hordy Podmroku przepiękny dodatek <3Dobra wbiłem w trzeci akt, nie ma powrotu. Do teraz najebałem 89 godzin. Jestem pewny, że wrócę do tej gierki jak ją skończę, ale najpierw pogram we wcześniejsze baldursy I po raz pięćdziesiąty w Neverwinter xD
Ja mam plan by drugi raz przejść pod postacią Dark Urge, który ma gotowy orgin w BG3.Właśnie ukończyłem grę, całość zajęła 135h.
Z jednej strony się cieszę bo to była mega przygoda a samo zakończenie wyszło mi całkiem fajne, zaś z drugiej już czuję pustkę jak po wiedźminie 3 czy rdr2.
Bugi. Gadaj jeszcze z wszystkimi tam, w końcu się uda. Ja księgi nie mogłem wziąć z przepisem na średnią miksturę leczeniaJa mam plan by drugi raz przejść pod postacią Dark Urge, który ma gotowy orgin w BG3.
Robiliście questy Uratuj Wulbrena i Uratuj diabelstwa?
Przetransportowalem wszystkich do gospody Ostatnie Światło, zagadałem z postaciami, dostałem nagrody, ale questy nadal są aktywne i nie wskoczyły do ukończonych. To jakiś błąd?
PolecamJa mam plan by drugi raz przejść pod postacią Dark Urge, który ma gotowy orgin w BG3
To pewnie bug, w 3 akcie miałem identyczną sytuację.Ja mam plan by drugi raz przejść pod postacią Dark Urge, który ma gotowy orgin w BG3.
Robiliście questy Uratuj Wulbrena i Uratuj diabelstwa?
Przetransportowalem wszystkich do gospody Ostatnie Światło, zagadałem z postaciami, dostałem nagrody, ale questy nadal są aktywne i nie wskoczyły do ukończonych. To jakiś błąd?
Dobra wbiłem w trzeci akt, nie ma powrotu. Do teraz najebałem 89 godzin.
Kutwa, coś ewidentnie poszło nie takWłaśnie ukończyłem grę, całość zajęła 135h.
Trzeci akt jest bardzo długi, będziesz miał co robić.Kutwa, coś ewidentnie poszło nie tak
Byłem przekonany, że to ja "liże ściany" a do trzeciego aktu wjechałem po lekko ponad 70 godzinach (pierwszy akt pękł po 40h). Coś ominąłem? Teraz konkretnie łapie mnie poczucie, że zbliżam się do końca gry i jest mi w ch*j szkoda z tego powodu... ale przelizalem się z Posępna i jest mi troszkę lepiej ... DWA RAZY
Co mi tam,
View attachment 79818
Jaka klasa?Co mi tam,
View attachment 79818
Ja druid/barbarzyńca.
Nie wiem, pobieram właśnieJaka klasa?
View attachment 79819
Ja gram Sorcerer'em i jest piękny. Nie czaje dlaczego tak mało osób bierze Kleryka, a to jedna z najpotężniejszych klas w D&D 6 i jest mega fun z jego możliwości. Jedynie obecność Shadowheart może to wyjaśnić ;)
Warlock power kurwaJaka klasa?
View attachment 79819
Ja gram Sorcerer'em i jest piękny. Nie czaje dlaczego tak mało osób bierze Kleryka, a to jedna z najpotężniejszych klas w D&D 6 i jest mega fun z jego możliwości. Jedynie obecność Shadowheart może to wyjaśnić ;)
To wiem, ale zapoznanie się z kreatorem to pewnie z co najmniej 2 godziny ci zajmie;)Nie wiem, pobieram właśnie
A umiesz rzucić np. dwie burze lodowe i jedna kule ognia w jednej turze?Warlock power kurwa
Ja umiem xD wtedy nie ma co zbieraćA umiesz rzucić np. dwie burze lodowe i jedna kule ognia w jednej turze?
a fakt, po kliknięciu I jest pełna opcja, ja pod tabem patrzyłemChodzi ci o ekwipunek? Tam masz taka krateczke nad itrmami i możesz sobie wybrać
Dlatego ciesze się,że się wstrzymałem.Taką perełkę bedzie miło postawić na półce obok Divinity 2.Gupie chuje
Baldur's Gate 3 na PS5 jednak w pudełkowym wydaniu! Znamy cenę i datę premiery
Studiu Larian Studios nie można odmówić sukcesu, jakim była tegoroczna premiera ich najnowszej gry RPG. Mimo, że początkowo dystrybucja Baldur's Gate 3lowcygier.pl
Pff ... do tej pory Posępna będzie miała przebieg jak PassatDlatego ciesze się,że się wstrzymałem.Taką perełkę bedzie miło postawić na półce obok Divinity 2.
Nie wiem jak bardzo chutliwa jest Posępna,ale pudło może być w Europie całkiem niedługo bo u kitajców ma być za chwile.Pff ... do tej pory Posępna będzie miała przebieg jak Passat