Baldurs Gate 3

Ja się czaję, ale czekam na jakieś przeceny, bo nie jestem takim fanem żeby dać 330
Przecen nie będzie, bo można było jedynie dostać kolekcjonerkę ze sklepu Lariana, która była limitowana i wersje na japonski rynek gdzie, żeby ją odpalić trzeba zmienić język konsoli.
Cyfra chyba była nieco poniżej 300 najtaniej.

Przecen nie będzie, bo można było jedynie dostać kolekcjonerkę ze sklepu Lariana, która była limitowana i wersje na japonski rynek gdzie, żeby ją odpalić trzeba zmienić język konsoli.
Cyfra chyba była nieco poniżej 300 najtaniej.
To raczej nie zagram w to nigdy. Z drugiej strony jak wrócę z ferii na chatę to wezmę w końcu dwugodzinne demo. Jak mi podejdzie to kupie a jeśli turowy archaizm mnie odstraszy to nara na wieki.

Jak mi podejdzie to kupie a jeśli turowy archaizm mnie odstraszy to nara na wieki.
tenor.gif

:gabi_much_love:

To raczej nie zagram w to nigdy. Z drugiej strony jak wrócę z ferii na chatę to wezmę w końcu dwugodzinne demo. Jak mi podejdzie to kupie a jeśli turowy archaizm mnie odstraszy to nara na wieki.
:blebleble::blahblahblah:

Ghitanka poszła sie grzać ...
Wampir nie dostał swojej działy krwi ...
Zabilem przez przypadek tego grzyba co sie przyłaczył ...
Teraz leje sie z Draugami

View attachment 131131

240zł z ostatniej promocji że Steama. Wkrótce zaczynam przygodę. W żadną nigdy nie grałem :corn:
Mega zazdro. Dwie godziny w kreatorze postaci by dobrze kostkę ze statami wyrzucić :beczka: Ja do jedynki i dwójki wracam co kilka lat - obok Planescape: Torment i Heroes 3 moje ulubione gry w młodości. Ogólnie TOPka życia ;) a trójka to mokry sen fana cRPG.

Mega zazdro. Dwie godziny w kreatorze postaci by dobrze kostkę ze statami wyrzucić :beczka: Ja do jedynki i dwójki wracam co kilka lat - obok Planescape: Torment i Heroes 3 moje ulubione gry w młodości. Ogólnie TOPka życia ;) a trójka to mokry sen fana cRPG.
Mmmm Hiroski III to była pierwsza gra zainstalowana u mnie na komputerze, który ojciec przyniósł do domu w roku 2000r.
Do dzisiaj jest to tytuł, który instaluje jako pierszy na nowym sprzęcie/po formacie.
1000002290.jpg

Jaki build/klasę na start BG1 byście polecili by ten pierwszy raz był przyjemny? :roberteyeblinking:
Za dużo tu tego. Siedzę od 2h na YT, w Google i nie mogę się na nic zdecydować :lol:

Back