Michael Angelo
Bellator Featherweight
Wielkie zaskoczenie, praktycznie każdy diesel poleci na oleju spożywczym
Inna sprawa, że najlepiej stosować to w starych dieslach.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wielkie zaskoczenie, praktycznie każdy diesel poleci na oleju spożywczym
Inna sprawa, że najlepiej stosować to w starych dieslach.
Ja nie korzystałem.Korzystaliscie z firm sprawdzających auta przed zakupem? Ew. polecacie?

Kto nie korzystal niech zamknie dupe z łaski swojej.Ja nie korzystałem.![]()
Za późno.Kto nie korzystal niech zamknie dupe z łaski swojej.

Korzystaliscie z firm sprawdzających auta przed zakupem? Ew. polecacie?
Korzystałeś?![]()
Strona główna
Profesjonalna i kompleksowa pomoc przy wyborze i kupnie samochodu! Wybierz bezstresowy zakup - powierz sprawdzenie auta fachowcowi.wybierzauto.pl
Dzieki, opinie maja wzoroweOsobiście nie, ale kolega korzystał i był bardzo zadowolony.
Po co sprawdzać samochód z salonu?Korzystaliscie z firm sprawdzających auta przed zakupem? Ew. polecacie?

A byś się zdziwił, jakie kwiatki robią i ile aut jest pudrowanych po drodze z fabryki do salonuPo co sprawdzać samochód z salonu?![]()

Po co sprawdzać samochód z salonu?![]()
A byś się zdziwił, jakie kwiatki robią i ile aut jest pudrowanych po drodze z fabryki do salonu
![]()
Testarossy nie produkuja od 96Po co sprawdzać samochód z salonu?![]()

Kup nowy, najtańszy PASUJĄCY akumulator.Panowie jaki najlepiej prostownik kupić? Akumulator padł na mrozie i nie odpala ech.
To nie lepiej mowy aku?Panowie jaki najlepiej prostownik kupić? Akumulator padł na mrozie i nie odpala ech.
Ostatni land Cruiser wygląda jak amerykańska maszyna zagłady. Jeszcze Tundra ale rozmiarowo przegięcie. Auto tego typu będzie drogie i jeszcze droższe w naprawie. Jest jeszcze Honda Pilot. Tez Wielki czołg. Nissan Patrol stary.Kurde ta toyka Sequoia calkiem fajne auto, nigdy na drodze tego nie widzialem. Szkoda ze lekko drogawa ;)
@Risky Cos jeszcze od japoncow kojarzysz w takim amerykanskim stylu?
Pan chińczyk stworzy takie bity po 5zl za sto sztuk i w czym problem?![]()
BMW chce zablokować niezależne naprawy. Patentują własne śruby
W dokumentacji można znaleźć rysunki śruby z łbem podzielonym na cztery pola, z których dwa pozostają puste.Taka konstrukcja wymaga użycia dedykowanych narzędziithardware.pl

Te terenowe tojki typu Land Cruiser, Sequoia, Tundra są piekne, aż szkoda by bylo tym autem nic nie robić.... Patrol to samo. Szkoda tez ze lekko drogawe ;) Z tych aut bezapelacyjnie wybrałbym Sekwoję Platynę, najbardziej z nich cywilna (o ile można użyć takiego słowa o tym gigancie)Ostatni land Cruiser wygląda jak amerykańska maszyna zagłady. Jeszcze Tundra ale rozmiarowo przegięcie. Auto tego typu będzie drogie i jeszcze droższe w naprawie. Jest jeszcze Honda Pilot. Tez Wielki czołg. Nissan Patrol stary.
Hej! Wstrzymałem się na razie z zakupem ze względu na obserwowany spadkowy trend cen samochodów. Męczymy dalej V50:)@prometeusz jakąkolwiek decyzję podjąłeś to mam jedynie nadzieję, że nie sugerowałeś się "radami" użytkownika Drzewo bo to mitoman, o ile jeszcze nikt Cię nie ostrzegł, a przecież tu o poważne rzeczy idzie.
tak organoleptycznie czy patrzysz na jakies wykresy?trend cen samochodów