Auto-Moto czyli o tym czym się poruszamy po drogach

Silikonowa złączka wytrzymuje w zasadzie każde doładowanie. Gdzies jest błąd. Niewłaściwe opaski albo jakiś element jest ruchomy i naciąga łącznik. Nie masz w audi takiego ciśnienia żeby rozerwało taki silikon. Ewentualnie był ze zbyt taniej chińskiej półki.
Kuna pierdolona
:usunto:
Muszę coś wykminic bo jak mi wpierdoli teraz tego nowego węża z ASO za 800zł to kurwa będę siedział cały tydzień pod autem i kurwę uduszę własnoręcznie.

Podobne te wszystkie kostki toaletowe itd chuja dają

U mnie kuna czy inne kurewstwo zrobiło sobie stołówkę pod maską. Na szczęście przyszło z własnym żarciem, najpierw opierdolony gołąb na silniku, później bułka we wnęce przy akumulatorze. Kupiłem w styczniu odstraszacz dźwiękowy z lampkami i na razie jest spokój.

Kuna pierdolona
Muszę coś wykminic bo jak mi wpierdoli teraz tego nowego węża z ASO za 800zł to kurwa będę siedział cały tydzień pod autem i kurwę uduszę własnoręcznie.

Szwagier takie gówno piszczące montował sobie do fury, podobno działa.

lexus-lx-700h-1.jpg

Jak UA to pewnie LX, u nas praktycznie ich nie ma.
Kurła ale szkaradny kloc

Kuna pierdolona

Te tworzywa chyba mają jakieś rybie aromaty i te poebusy gryzą to jak pstrąga

Szwagier takie gówno piszczące montował sobie do fury, podobno działa.
No właśnie różne opinie słyszałem. Teściu zamontował i było spoko a ostatnio i tak pod maską znalazł odciski łap. Poza tym no jednak to generuje jakiś hałas, nie mieszkam sam pośrodku kukurydzy i mieszane uczucia mam co do takiego urządzenia.
Te tworzywa chyba mają jakieś rybie aromaty i te poebusy gryzą to jak pstrąga
To jest dla mnie niesamowite. Ostatnio też to mogła być kuna, to samo miejsce, to samo kolanko. Co za ścierwo :D

U mnie kuna czy inne kurewstwo zrobiło sobie stołówkę pod maską. Na szczęście przyszło z własnym żarciem, najpierw opierdolony gołąb na silniku, później bułka we wnęce przy akumulatorze. Kupiłem w styczniu odstraszacz dźwiękowy z lampkami i na razie jest spokój.
Kiedyś w ojca aucie znalazłem pod maską słoninę. Przypuszczam, że tam nie było nic wartego do żarcia, bo to była stara nazistowska maszyna, z czasów gdzie części made in spain, oprócz germany to był największy orient.

A teraz wszystko nasiąknięte tymi chińskimi śmierdzącymi wynalazkami z toksycznych mieszanek, to łasicom opierdala.

Kiedyś w ojca aucie znalazłem pod maską słoninę. Przypuszczam, że tam nie było nic wartego do żarcia, bo to była stara nazistowska maszyna, z czasów gdzie części made in spain, oprócz germany to był największy orient.

A teraz wszystko nasiąknięte tymi chińskimi śmierdzącymi wynalazkami z toksycznych mieszanek, to łasicom opierdala.
Kuny teraz:

9uncv5.jpg

Kuna pierdolona

Kuna wlasnie zalatwila nowiutką fabie wuja. Cos przegryzla i temperatura silnika cyk na 130. @Risky myslisz ze poszla uszczelka pod glowicą? Pare km zrobila na takiej temp.

Kuna wlasnie zalatwila nowiutką fabie wuja. Cos przegryzla i temperatura silnika cyk na 130. @Risky myslisz ze poszla uszczelka pod glowicą? Pare km zrobila na takiej temp.
Jeśli silnik ma turbo to raczej powinien wytrzymać chwilowo podniesioną temperaturę. Węże od wody pogryzione?

Kuna pierdolona

Sierść psa podobno skutkuje. Im bardziej śmierdzący kundel tym lepiej.

Ostatnio na przeglądzie chłop wyciągnął bułkę i kawałek kiełbasy spod maski.

A no i franca normalnie zamieszkała w podbitce pod maską, wygryzła dziurę, wyjebała połowę wełny i chyba sobie tam mieszkała, do tego stopnia, że trzeba było ją całkiem ściągnąć i teraz jeżdżę bez.

Back