Drzewo
UFC Heavyweight
Po otwarciu piwa piana jest bardzo aktywna, zazwyczaj. Polecam.*Uja do dupy używacie!
Na cohones jak zwykle jad.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po otwarciu piwa piana jest bardzo aktywna, zazwyczaj. Polecam.*Uja do dupy używacie!
Na cohones jak zwykle jad.

Jeszcze wtryski!!! Nie wiem jak w tym ale w 6,3 umierają na potęgę wtryski co skutkuje poważnym uszkodzeniem mechanicznym silnika. Jeśli w tym motorze też problem występuje to obowiązkowo zdemontować i dać do sprawdzenia wydajności. W razie czego powinny wrócić do serii po wyczyszczeniu. Warto to zrobić bo koszt znikomy w porównaniu do remontu lub wymiany. Sprawdzać nawet nowe wtryski bo też zdarzają się wadliwe.Dzięki!
Te rozrządy to chyba znana bolączką. Wydaje się, że egzemplarz, którego zakup rozważam, ma już poprawioną wersje, ale zdaję sobie sprawę z faktu, że i tak może sie zjebać...
PS Finansowo czuję się przygotowany (nadgodziny na tokarce), ale nie zastanawiam się nad przygotowaniem psychicznym![]()
Trochę czytałem/oglądałem materiałów o tym silniku i nie kojarzę kwestii wytrysków, ale obczaje temat. Gdybym ją wziął, to planuje od razu odstawić na grubszy serwis do jakiegoś zakładu, który ma doświadczenie z takimi maszynami.Jeszcze wtryski!!! Nie wiem jak w tym ale w 6,3 umierają na potęgę wtryski co skutkuje poważnym uszkodzeniem mechanicznym silnika. Jeśli w tym motorze też problem występuje to obowiązkowo zdemontować i dać do sprawdzenia wydajności. W razie czego powinny wrócić do serii po wyczyszczeniu. Warto to zrobić bo koszt znikomy w porównaniu do remontu lub wymiany. Sprawdzać nawet nowe wtryski bo też zdarzają się wadliwe.
PoprawiłemTorba 15 gram mocnego snusa to kilkaset złotych, a całkiem sporo spokoju do zażycia![]()

Tu podobno fachowcy od tej markiTrochę czytałem/oglądałem materiałów o tym silniku i nie kojarzę kwestii wytrysków, ale obczaje temat. Gdybym ją wziął, to planuje od razu odstawić na grubszy serwis do jakiegoś zakładu, który ma doświadczenie z takimi maszynami.

Wspaniałe. Czyste złoto.
Cały silnikI jak wymieniłeś ten wał?
PoniekądCzyli zrobiłeś wał..![]()
Polecam w miarę tani prostownik z funkcją rozruchuKtoś może polecić jakiś w miarę tani prostownik z funkcją rozruchu?
Nie wiem czy doczekam się satysfakcjonującej odpowiedzi
![]()

Ktoś może polecić jakiś w miarę tani prostownik z funkcją rozruchu?
Nie wiem czy doczekam się satysfakcjonującej odpowiedzi
![]()
polecam jeszcze tańszy prostownik z funkcją rozruchuPolecam w miarę tani prostownik z funkcją rozruchu![]()
Polecam w miarę tani prostownik z funkcją rozruchu![]()
polecam jeszcze tańszy prostownik z funkcją rozruchu

Fajnie, że mogliśmy pomócTakich odpowiedzi się spodziewałem .
![]()

a co na to prezydent (Warszawy)?![]()
Zlikwidowali wszystkie Strefy Czystego Transportu. Wygrała równość i inkluzywność
O Strefach Czystego Transportu mówi się od wielu lat, a dyskusje na temat równego traktowania kierowców wciąż nie milkną. W jednym z europejskich krajówmotoryzacja.interia.pl
Zależy czy spytasz przed, w trakcie czy po kampanii.a co na to prezydent (Warszawy)?
Bonzur jeździjcie Izerą drodzy państwo!a co na to prezydent (Warszawy)?
Będzie naśladował ale jak zwykle z minimum dziesięcioletnim opóźnieniem.a co na to prezydent (Warszawy)?
Poszerzy by zaczynała się od Legionowa do Piaseczna.a co na to prezydent (Warszawy)?
Trzask jeszcze słychać po przegranych wyboracha co na to prezydent (Warszawy)?

To już drugi raz. W 8 generacji też wycofali typeR z wolnossącym silnikiem k20z3 ze względu na normy spalin.![]()
Civic Type R znika z Europy. Kolejny hothatch odchodzi w cień
Honda oficjalnie kończy sprzedaż Civica Type R na rynku europejskim. Powód? Problem z dostosowaniem auta do coraz bardziej restrykcyjnych norm emisji spalin. Tym samym segment sportowych kompaktów traci kolejną ikonę.tvnturbo.pl
I tak jest główny powód... Jeszcze niedawno było to 140kzaczyna się od 275.000 co jest wartością abstrakcyjną za syfika.