bimber_fan
BAMMA Heavyweight
Przecież to VW Santana.Aż musiałem poszukać ale śmierdziało passatem na kilometr. Tak to passat chyba 2 generacji na jakiś inny rynek niż eu. Zwie się szmelcwagen quantum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież to VW Santana.Aż musiałem poszukać ale śmierdziało passatem na kilometr. Tak to passat chyba 2 generacji na jakiś inny rynek niż eu. Zwie się szmelcwagen quantum.
Panie, okazuje się że to miało chyba z siedem różnych nazw na różnych rynkach.Przecież to VW Santana.
Mój szwagier ma takie mondeo

Z przodu Hyundai, z tyłu Oktawia, pan projektant miał chyba DałnaMój szwagier ma takie mondeo![]()
Z przodu Hyundai, z tyłu Oktawia, pan projektant miał chyba Dałna
Kolejny dzień w warsztacie.
https://www.facebook.com/reel/979120614159377
@Gienek alert!!!!!Armatura nierdzewna do Nissana 350z
View attachment 123803
TajniacyWariaty, ktory to ma taką stylówę? ;) no i tak parkowac na miejscu policji?
![]()

Przyszykowani na nielegalne nocne wyścigi.Tajniacy![]()
Może to nasz Mr X Guard przyjechał na trochę i postanowił się popisaćWariaty, ktory to ma taką stylówę? ;) no i tak parkowac na miejscu policji?
![]()

To już wygląda na ustawkę...
No właśnie zabawę trybami mialem na mysli piszac ustawkaNiekoniecznie. Niebezpieczne, zbyt miękkie zawieszenie, niespełniające dzisiejszych standardów. W gratisie ten chiński śmieć ma 180km zasięgu i kosztuje prawie cztery i pół stówy cebulionów. Już pisałem o tym gagatku kilka stron wcześniej. Wtedy też szukałem zamiennika i za 400 wyszla mi najgrubsza wersja Lexusa 500H z przebiegiem 61.000km.
Tania propaganda jak dla mnie i nic więcej. Do tego łatwo to zmanipulować ustawiając w jednym aucie max komfort a w drugim "sport".
Nad drugim uchem mam S-Line
Koneser.Nad drugim uchem mam S-Line

Nad dupskiem spermkaczer „Quattro”?Nad drugim uchem mam S-Line
Przecież quattro jest już na tym co wrzucił Bambo.Nad dupskiem spermkaczer „Quattro”?

Przepraszam miałem na myśli „Triptronic”. Nie wiem co we mnie wstąpiłoPrzecież quattro jest już na tym co wrzucił Bambo.![]()
Coś w tym musi być bo tiptronic jebie się w audi na potęgę.Przepraszam miałem na myśli „Triptronic”. Nie wiem co we mnie wstąpiło