Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeździć obserwować.@Risky byku czy z takiego jakieś taniego testera obd 2 da się odczytać stan licznika w furze?
Spierdolił mi się wyświetlacz i nie mam pojęcia ile naruchałem kilosów od zmiany oleju.
Dobrze,że po 15 latach jeżdżenia BMW nie przerzuciłem się na Audi,bo był plan na A4 B9,jednak pozostałem wierny marce i takie tatuaże na głowie mi nie w głowie

Ja mam dwa. Moge 1 sprzedaćAle chciałby mieć TDI.![]()
Ale Ty masz kurę na masce, on poczebuje takie z poczwórnym 0Ja mam dwa. Moge 1 sprzedać

Przecie to jeden pies. Miałem kiedyś seata ibize. Jak go skasowałem to prawie szyskie częsci do których uzyskalem dostep z tego powodu miały logo paraolimpiadyAle Ty masz kurę na masce, on poczebuje takie z poczwórnym 0
![]()
logo paraolimpiady

W niektórych autach można czytać przebieg z kluczyka. Dziś zwróciłem akurat na to uwagę że w hondzie 2015 wyświetlił mi się przebieg w oryginalnym komputerze serwisowym. Nie zwracam normalnie na to uwagi ale może to być powszechniejsze zjawisko. Ze starszych na pewno przebieg można odczytać w BMW. Co do możliwości "kostek" obd to się nie wypowiem bo kompletnie z tego nie korzystam.@Risky byku czy z takiego jakieś taniego testera obd 2 da się odczytać stan licznika w furze?
Spierdolił mi się wyświetlacz i nie mam pojęcia ile naruchałem kilosów od zmiany oleju.

Jak on to instalował? Bawił się w sztukowanie kabli czy ki chuj?instalował kamerkę

Jak wczoraj wymieniałem akumulator to odłączyłem. Kolega Risky ma rację!Panowie odłączać akumulator przy jakichkolwiek pracach elektrycznych przy aucie. Dziś przyjechała toyota Yaris 2023 bo pan instalował kamerkę w samochodzie. Akumulator podłączony, zwarcie, popalone bezpieczniki oraz moduł elektrycznego wspomagania kierownicy który jest prawdopodobnie zintegrowany z przekładnią kierowniczą. Nawet nie mogę się z nim połączyć. Jest martwy. Będą tysiące do płacenia za części.
Nie mam pojęcia bo wszystko skrzętnie posprzatał. Oczywiście oprócz spalenizny.Jak on to instalował? Bawił się w sztukowanie kabli czy ki chuj?
![]()
Pomijając że jeśli dojdą do jego działań to zajebią mu gwarancję. Na jutro umówiłem go w Aso żeby zrobili diagnostykę i kosztorys. Jak znajdą i nie będzie naprawy gwarancyjnej to się pan zdziwi. Może uda się kupić używane części bo samochód szedł od 20.W mojej branży jest takie powiedzenie, że kto nie spalił żadnej płyty to jest chuj, a nie konserwatorNie mam pojęcia bo wszystko skrzętnie posprzatał. Oczywiście oprócz spalenizny.Pomijając że jeśli dojdą do jego działań to zajebią mu gwarancję. Na jutro umówiłem go w Aso żeby zrobili diagnostykę i kosztorys. Jak znajdą i nie będzie naprawy gwarancyjnej to się pan zdziwi. Może uda się kupić używane części bo samochód szedł od 20.

Podpalony chemikaliami warsztat się liczy? Na szczęście udało się ugasić a później kupiłem solidną gaśnice.W mojej branży jest takie powiedzenie, że kto nie spalił żadnej płyty to jest chuj, a nie konserwator![]()
Podpalony chemikaliami warsztat się liczy? Na szczęście udało się ugasić a później kupiłem solidną gaśnice.
sam parę tygodni temu prawie spaliłem swoją szopę. Rura wydechowa od webasto jednak trochę się nagrzewa 
Tryb parkingowy modził, pewnie do bezpieczników się dobierał:-DJak on to instalował? Bawił się w sztukowanie kabli czy ki chuj?
![]()
Coś za bardzo znasz szczegóły, nie odstawiałeś ostatnio toyoty do jednego mechanika z Poznania?Tryb parkingowy modził, pewnie do bezpieczników się dobierał:-D

Zatrzymaj najpierwSterowanie samochodem z telefonu to już za wiele dla mnie. Ja wysiadam![]()

Pokaz ten obcięty palec to mnie najbardziej interesuje kiedyś wspominałeś o tym zdarzeniu...Podpalony chemikaliami warsztat się liczy? Na szczęście udało się ugasić a później kupiłem solidną gaśnice.
Co mam pokazać jak tylko blizna została a po 13 latach nawet nie bardzo widoczna? W międzyczasie poprawiłem jeszcze szlifierką i po tym w ogóle wygląd wrócił prawie do normalności. Tylko sprawność słaba - nie zginają się w pełni oba stawy na raz, ale w sumie mi to nie przeszkadza bo jestem praworęczny.Pokaz ten obcięty palec to mnie najbardziej interesuje kiedyś wspominałeś o tym zdarzeniu...
Pamiętam jak przyszła babka do pracy i też w wypadku tylko że na roli straciła serdeczny palec a mówiłem na nią sobie Palcówka fajna babeczka bo sie nie obraziła a i tego kikuta mogłem z bliska obejrzeć sobie...
Ok.Co mam pokazać jak tylko blizna została a po 13 latach nawet nie bardzo widoczna? W międzyczasie poprawiłem jeszcze szlifierką i po tym w ogóle wygląd wrócił prawie do normalności. Tylko sprawność słaba - nie zginają się w pełni oba stawy na raz, ale w sumie mi to nie przeszkadza bo jestem praworęczny.
tera coś o fordzie daj

tera coś o fordzie daj
![]()
Ford każde złoto worttera coś o fordzie daj
![]()