Masu
UFC Middleweight
KobietyMoja mówi,że karawanem nie będzie jeździć![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
KobietyMoja mówi,że karawanem nie będzie jeździć![]()

Mondziaka widziałem kilka razy w Londynie. Wygląd petarda!Mondeo Vignale i nowa Skoda Superb robią robotę. Chociaż biorąc pod uwagę cenę i wyposażenie ten pierwszy wypada korzystniej. Nie jestem fanem Skody, ale muszę przyznać, że ostatnimi czasy stylistycznie się bardzo poprawili, czego dowodem jest najnowsza produkcja. Cenowo jednak nie są atrakcyjni, bo zaczynają aspirować do aut "klasy premium".
![]()
![]()
Premium to chyba tylko Superb bo jakość wykończenia w pozostałych modelach prócz chyba octavii to pizdy nie urywa.Mondeo Vignale i nowa Skoda Superb robią robotę. Chociaż biorąc pod uwagę cenę i wyposażenie ten pierwszy wypada korzystniej. Nie jestem fanem Skody, ale muszę przyznać, że ostatnimi czasy stylistycznie się bardzo poprawili, czego dowodem jest najnowsza produkcja. Cenowo jednak nie są atrakcyjni, bo zaczynają aspirować do aut "klasy premium".
One aspirują tylko cenowo. Nadal jest to wykończenie na poziomie Opla, Peugeota, Renault, Forda a cena znacznie wyższa.Premium to chyba tylko Superb bo jakość wykończenia w pozostałych modelach prócz chyba octavii to pizdy nie urywa.
A używałeś kasety-adaptera?Chłopaki! Mam w samochodzie oryginalne radio(z wejściem na kasety) + sterowanie radiem w kierownicy, przydałoby się wejście USB dla muzy z pendrive - jak tu sobie z tym poradzić? Szukać nowego kompatybilnego z kierownicą radia(tylko gdzie), czy może zainwestować w przejściówkę podpinaną pod zapalniczkę, która daje możliwość podłączenia pendrive(tylko nie wiem, czy to jakościowo jest dobre, tańsze na pewno).
Myślę, że zmiana radia na nowe nie kolidowała by ze sterowaniem z kierownicy. Ja wymieniałem cały przełącznik zespolony ( dźwignia od kierunkowskazów, wycieraczek, sterowanie radia) w swoim aucie na nowy i w sumie nie musiałem go później "zgrywać" z radiem. Najlepiej weź jakieś radio od kolegi i sprawdź. Chyba, że ktoś z Cohones rozwieje wątpliwości.Chłopaki! Mam w samochodzie oryginalne radio(z wejściem na kasety) + sterowanie radiem w kierownicy, przydałoby się wejście USB dla muzy z pendrive - jak tu sobie z tym poradzić? Szukać nowego kompatybilnego z kierownicą radia(tylko gdzie), czy może zainwestować w przejściówkę podpinaną pod zapalniczkę, która daje możliwość podłączenia pendrive(tylko nie wiem, czy to jakościowo jest dobre, tańsze na pewno).
Jaki samochód?Chłopaki! Mam w samochodzie oryginalne radio(z wejściem na kasety) + sterowanie radiem w kierownicy, przydałoby się wejście USB dla muzy z pendrive - jak tu sobie z tym poradzić? Szukać nowego kompatybilnego z kierownicą radia(tylko gdzie), czy może zainwestować w przejściówkę podpinaną pod zapalniczkę, która daje możliwość podłączenia pendrive(tylko nie wiem, czy to jakościowo jest dobre, tańsze na pewno).
Te kasety to akurat szajs, słaba jakość.A używałeś kasety-adaptera?
http://allegro.pl/hi-tech-kaseta-adapter-transmiter-cd-ipod-mp3-i5859933471.html
Podpinasz telefon pod ten kabelek i gitara.
No najbardziej ta kompatybilność radia z kierownicą mnie martwi, chyba będę musiał jakiś test z innym radiem zrobić.Myślę, że zmiana radia na nowe nie kolidowała by ze sterowaniem z kierownicy. Ja wymieniałem cały przełącznik zespolony ( dźwignia od kierunkowskazów, wycieraczek, sterowanie radia) w swoim aucie na nowy i w sumie nie musiałem go później "zgrywać" z radiem. Najlepiej weź jakieś radio od kolegi i sprawdź. Chyba, że ktoś z Cohones rozwieje wątpliwości.
Citroen Xsara.Jaki samochód?
Coldplay to nie dla mnie :PW aucie się słucha płyt. To jest piękna faza, gdy odpakowujesz swiezutka płytę np. nowego Coldplaya i zostajesz wciagniety w pewną historię.
Nie jest to Picasso(czemu zawsze ludzie myślą, że Picasso?).
Nie będzie. Gdzie wyczytałeś, że to jest tylko do picasso? Cena może dość duża jak na coś takiego. U mnie była troche inna sytuacja bo zależało mi na usb, ale w fabrycznym radio miałem navi i zestaw głośnomówioący bluettoth i nie chciałem tego tracić.No, ale nie wiem czy to jest dobre, czy jakość dźwięku będzie w miarę dobra.
Ja mam jakiś tani i nie uzywam-chujowa jakość dźwięku a pilot wkurwia.Ktoś poleca jakiś konkretny transmiter? Bo chyba też się zdecyduje, a jest tego na allegro dużo, rozstrzał cenowy tez ogromny.
A no jest ogrom, teraz przeglądam to możliwości są spore np.Ktoś poleca jakiś konkretny transmiter? Bo chyba też się zdecyduje, a jest tego na allegro dużo, rozstrzał cenowy tez ogromny.
Uuu, to lipa. Pytanie czy to wina taniego transmitera, czy sama metoda działania takiego urządzenia jest do dupy.Ja mam jakiś tani i nie uzywam-chujowa jakość dźwięku a pilot wkurwia.
Jak masz kupować za 20 zł to lepiej nie kupuj wcale i puszczaj muzę z telefonu.A no jest ogrom, teraz przeglądam to możliwości są spore np.
Coś co na pewno dobrej jakości nie jest
http://allegro.pl/transmiter-fm-mp3-mini-jack-usb-sd-mmc-8gb-pilot-i5231083398.html
Tanie, ale wygląda w miarę dobrze chociaż z plastiku wykonane :D
http://allegro.pl/ee79-transmiter-fm-lcd-mp3-usb-z-pilotem-sd-hit-i5651269954.html#tabsAnchor
Podejrzewam że decyduje jakość nadajnika-ale jak to sprawdzić przed zakupem?Uuu, to lipa. Pytanie czy to wina taniego transmitera, czy sama metoda działania takiego urządzenia jest do dupy.