Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tylko Asiula kurwiaki!
Nie chcemy medialnej kompromitacji Polski za sprawą Karolci. Tylko i wyłącznie #teamJJ
Zabij ją Szefowa !
za bardzo jest zapatrzona w McGregora
JO-ANNA!KA-RO-LI-NA!!! ;)
Triss!JO-ANNA!
Dzieki za oznaczenie, bo to pozwolilo mi zaobserwowac wyrazny wzrost ilosci fanow Karoliny. Niestety przyjdzie im przelknac gorzka pigulke.Tak jak napisał @VaeVictis zawsze będę za Asią za niezapomniane emocje, których mi dostarczyła zdobywając pas. Jestem psychofanem, wybaczę Asiuli wszystko
We wszystkim zgoda poza jednym. Stety ;)Dzieki za oznaczenie, bo to pozwolilo mi zaobserwowac wyrazny wzrost ilosci fanow Karoliny. Niestety przyjdzie im przelknac gorzka pigulke.
Masu ostatnio co pomysl to lepszy. Dla Asi jestem gotowy nawet zaryzykowac zyciem i zdrowiem robiac te rekordowe pompki. Juz zaczynam trenowac, a Ty dopracuj szczegoly akcji. Alternatywa jest akcja zakupu wkladek dla fanow Karoli ;)Myślałem, żeby zrobić akcję wsparcia w formie rywalizacji pomiędzy kibicami obu zawodniczek. Np pobijanie swojego rekordu pompek #perfectbestforperfectchamp ale przecież kibice Karoliny to jakieś platfusy