MysticBęben
UFC Lightweight
Nie będę tu pytał: "Kto wygra?" - bo sam będąc za Karoliną, ale patrząc trzeźwo, większe szansę przyznaję Joannie. Natomiast zobaczmy, jaka część Cohones jest za JJ, a jaka za KK :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeszcze się nie zlecieli :D![]()
Nie spodziewałem się :O
Przecież tyle osób tu płacze, że JJ sztuczna, chamska, bleblebleble, bububuubu.
Tylko Bęben za głosował. Czterdziesto kilku letnia stuleja ;)![]()
Borowik czy to ty?Tylko i wyłącznie Veronica Macedo.
Spokojnie, wrócą gimby i bedo głosować![]()
Powiem tak - Aśce kibicowałem w dotychczasowych walkach, bo to Polka, natomiast z każdym kolejnym przedszkolnym trashtalkiem traciłem dla niej odrobinę sympatii. Dziś byłbym za każdą jej polską rywalką, nawet za Izą Badurek :)Tylko Bęben za głosował. Czterdziesto kilku letnia stuleja ;)
Powiem tak - Aśce kibicowałem w dotychczasowych walkach, bo to Polka, natomiast z każdym kolejnym przedszkolnym trashtalkiem traciłem dla niej odrobinę sympatii. Dziś byłbym za każdą jej polską rywalką, nawet za Izą Badurek :)
Powiem tak, sa ludzie dokonujacy takich rzeczy, ze nawet ewentualne pozniejsze potkniecia nie potrafia ich w zaden sposob zdeprecjonowac. Dla mnie Asia dokonala czegos wlasnie takiego demolujac Esparze i zdobywajac dla siebie, ale rowniez dla Polski, tytul mistrzowski UFC. Czego by nie powiedziala czy zrobila, z kim by sie nie mierzyla w oktagonie, zawsze bede jej kibicowal. Dokladnie tak samo jest z Drwalem, bo nic juz nigdy nie zmieni faktu, ze Tomek byl pierwszym Polakiem w UFC, a Asia pierwszym mistrzem z Polski.Powiem tak - Aśce kibicowałem w dotychczasowych walkach, bo to Polka, natomiast z każdym kolejnym przedszkolnym trashtalkiem traciłem dla niej odrobinę sympatii. Dziś byłbym za każdą jej polską rywalką, nawet za Izą Badurek :)
:* I za Tomka i za AsięPowiem tak, sa ludzie dokonujacy takich rzeczy, ze nawet ewentualne pozniejsze potkniecia nie potrafia ich w zaden sposob zdeprecjonowac. Dla mnie Asia dokonala czegos wlasnie takiego demolujac Esparze i zdobywajac dla siebie, ale rowniez dla Polski, tytul mistrzowski UFC. Czego by nie powiedziala czy zrobila, z kim by sie nie mierzyla w oktagonie, zawsze bede jej kibicowal. Dokladnie tak samo jest z Drwalem, bo nic juz nigdy nie zmieni faktu, ze Tomek byl pierwszym Polakiem w UFC, a Asia pierwszym mistrzem z Polski.
Twoje prawo - dla mnie Asia stała się zawodniczką równie irytującą, co znakomitą.Powiem tak, sa ludzie dokonujacy takich rzeczy, ze nawet ewentualne pozniejsze potkniecia nie potrafia ich w zaden sposob zdeprecjonowac. Dla mnie Asia dokonala czegos wlasnie takiego demolujac Esparze i zdobywajac dla siebie, ale rowniez dla Polski, tytul mistrzowski UFC. Czego by nie powiedziala czy zrobila, z kim by sie nie mierzyla w oktagonie, zawsze bede jej kibicowal. Dokladnie tak samo jest z Drwalem, bo nic juz nigdy nie zmieni faktu, ze Tomek byl pierwszym Polakiem w UFC, a Asia pierwszym mistrzem z Polski.
Rozumiem i szanuje Twoj punkt widzenia, ale tak to juz w zyciu bywa. Sklamalbym gdybym napisal, ze Asia nigdy mnie nie zirytowala, ale zdarza sie to rowniez mojej zonie czy synowi, a i tak ich kocham ;)Twoje prawo - dla mnie Asia jest zawodniczką równie irytującą, co znakomitą.