Olo
PRIDE FC Middleweight
No nie, w ogóle xDwidziałem ten wypadek i on tym Ferrari (a nie Porsche) nie jechał wcale jakoś specjalnie szybko..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No nie, w ogóle xDwidziałem ten wypadek i on tym Ferrari (a nie Porsche) nie jechał wcale jakoś specjalnie szybko..
I magazynierzy. Nie zapominaj o magazynierach!czemu on jechał autem bez koszulki?
Kto kurwa jeździ autem bez koszulki?
U nas tak jeździ tylko patologia budowlano - stadionowa i srający do żwira.
Szkoda tego wstrzykniętego towaru, tam pewnie z dwie cysterny poszły...
Zawodnik567, czy który tam ma numerek. Uważa że bez karetek byłoby spokojniej i mniej zgonówKtórego kiepa?

Zawodnik567, czy który tam ma numerek. Uważa że bez karetek byłoby spokojniej i mniej zgonów![]()
Zanim doszło do wypadku AJ siedział w garniaku, obwieszony złotemjeszcze go pewnie czarni bracia ojebali z fantów![]()

Wsiowy się odpalił zza biurka prezesa, arystokrata pierdolonyI magazynierzy. Nie zapominaj o magazynierach!

O samochodach ogólnie, karetkach teżTo nie ja pisałem o karetkach.

Za to każdy filmuje kradzionym telefonemZa to każdy filmuje telefonem
![]()
Ale nie rozumiesz... Tam się ludzie zbiegli bo w każdym momencie z takich gości zachodnich mogla wylecieć jakaś zapalniczka, jakieś zachodnie pudełko po cukierkach a zorganizowane grupy to nawet i telefon znalazły i lustereczka zapewne... No już tak na poważnie to po 10min zapewne wszyscy uczestnicy wypadku nie posiadal żadych rzeczy osobistych.U nas w europie też jest idiotyczna moda na nagrywanie wszystko telefonem ale te pierdolone małpy drące mordę i przykładające telefon metr od Antka który właśnie stracił dwóch kumpli to jest jakiś kurwa najwyższy level spierdolenia…
Nie mogę na to patrzeć kurwa wyjebać całe to ścierwo z europy bo zaraz u nas będzie to samo.
Zresztą czego się oni spodziewali, pojechali na jakieś lepianki z gowna bez żadnych zasad na drodze i o jaki przypadek wypierdolil się w nich jakis asfalt ciężarówka… kto by pomyślał…
Krzaku tak czytam twoje pierwsze posty i pierdolisz głupoty jak zwykle .
Krzaku tak czytam twoje pierwsze posty i pierdolisz głupoty jak zwykle .
Drewno leci grubo. Ale jest ananas, jak ‚wyczytał’ ze AJ prowadził a później obalili jego tezę to nawet się nie zająknął tylko leci dalej… jebaniutki

Dla mnie ten obrazek to trochę symbol pokolenia Z i Alpha.
Drewniany sufit się fajczy? Co tam, nagrywajmy, tańczmy, siedźmy na luzie i patrzmy itp.
Ci ludzie mają już tak niskie IQ, że nie wiedzą, że zaraz będą płonąć żywcem.

No to ma gość przejebane.
No to ma gość przejebane.
Podobno zajebali mi telefon...jeszcze go pewnie czarni bracia ojebali z fantów![]()

Zbierał rzadkie gatunki łysiczekByłeś tam?
![]()

mu*Byłeś tam?
![]()

przecież schumacher miał wypadek na nartach a bryant w śmigłowcu lolChristopher Reeve*, Schumacher*, Kobe Bryant, Paul Walker, Colin McRae. Tak mi się przypomniało...
* - koń i narty uznaje za środki lokomocji; choć tu nie było bezpośredniej śmierci, to i tak pozamiatane.