Anthony Joshua ranny w poważnym wypadku. Dwie osoby nie żyją

U nas w europie też jest idiotyczna moda na nagrywanie wszystko telefonem ale te pierdolone małpy drące mordę i przykładające telefon metr od Antka który właśnie stracił dwóch kumpli to jest jakiś kurwa najwyższy level spierdolenia…
Nie mogę na to patrzeć kurwa wyjebać całe to ścierwo z europy bo zaraz u nas będzie to samo.
Zresztą czego się oni spodziewali, pojechali na jakieś lepianki z gowna bez żadnych zasad na drodze i o jaki przypadek wypierdolil się w nich jakis asfalt ciężarówka… kto by pomyślał…
Ale nie rozumiesz... Tam się ludzie zbiegli bo w każdym momencie z takich gości zachodnich mogla wylecieć jakaś zapalniczka, jakieś zachodnie pudełko po cukierkach a zorganizowane grupy to nawet i telefon znalazły i lustereczka zapewne... No już tak na poważnie to po 10min zapewne wszyscy uczestnicy wypadku nie posiadal żadych rzeczy osobistych.

Krzaku tak czytam twoje pierwsze posty i pierdolisz głupoty jak zwykle .
i-am-not-surprised.gif

Dla mnie ten obrazek to trochę symbol pokolenia Z i Alpha.

Drewniany sufit się fajczy? Co tam, nagrywajmy, tańczmy, siedźmy na luzie i patrzmy itp.

Ci ludzie mają już tak niskie IQ, że nie wiedzą, że zaraz będą płonąć żywcem.

Selekcja naturalna działa niezawodnie
:fjedzia:

Christopher Reeve*, Schumacher*, Kobe Bryant, Paul Walker, Colin McRae. Tak mi się przypomniało...

* - koń i narty uznaje za środki lokomocji; choć tu nie było bezpośredniej śmierci, to i tak pozamiatane.
przecież schumacher miał wypadek na nartach a bryant w śmigłowcu lol

Back