Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jest i to sporo, ale zależy czego szukasz. Tak na szybko.Jest coś wartego obejrzenia i dostępnego na: Netflix/disney/canal+?
Bleach, demon slayer i jujutsu Kaisen obejrzane.

Na netflixie jeszcze jest ajin. Może nie podejść każdemu ale fajna historia.Jest i to sporo, ale zależy czego szukasz. Tak na szybko.
Netflix:
Dan Da Dan
Cyberpunk: Edgerunners
Claymore
Dorohedoro
Devilman: Crybaby
Vinland Saga
Monster
Berserk
Parasyte: The Maxim
Canal+:
86 eighty-six
Hell's Paradise: Jigokuraku
NieR: Automata
Disney+:
Tengoku Daimakyo![]()
Mi się podobało mocno, chociaż druga połowa z tą małą dziewczynką była dużo słabsza.No i muszę powiedzieć że 86 się zawiodłem. Obejrzałem prawie całe i nie było chęci żeby skończyć.
Mi się podobało mocno, chociaż druga połowa z tą małą dziewczynką była dużo słabsza.
A co to jest bo ciekawie wygląda ??Rozpierdol to będzie tu
View attachment 135947
Sezon 2 najlepszych arców Chainsaw ManaA co to jest bo ciekawie wygląda ??
Nie rozumiem ale nie szanujeMi to jakoś nie podeszło, obejrzałem 10 odcinków i porzuciłem.

I weź tu wytłumacz co oglądasz ;)

Ponoć pierwszy ep sztosik
Napisy sa ale tylko AI. Na oglądajanimeJeszcze nie ma napisów.
Taa, weź sobie spróbuj oglądać na tym playerze xD trzeba zaczekaćNapisy sa ale tylko AI. Na oglądajanime
No ja bym to brał odrazu ale nie po niemieckuCrunchyroll macie za darmo na miecha później chyba 10zl-20zl na miesiąc? Sentenced to be Hero, JJk, Hells Paradise do oglądania na bieżąco.

Aaa bo po Polsku potrzebujecie nie ogarnąłem sorki, ja po ang nakurwiam.No ja bym to brał odrazu ale nie po niemiecku![]()
W Niemczech shinden nie działa, gówno jebane.Ja tam na shinden oglądam. Fajny ep Jikoguraku, ale mam dylemat w chuj. Obejrzałbym ciągiem, ale później na twiterze ciągle mi spoilery wyskakują, chyba że jakoś wycisze.
Zgadzam się , szwaby to strasznie gówniany krajW Niemczech shinden nie działa, gówno jebane.

A polaczki dalej opierdalajo palę hansom, bo ojro. Dlatego Szczecin powinien spłonąć.Zgadzam się , szwaby to strasznie gówniany kraj![]()
Ja to zawsze czekam jak jest całość przy tych anime co mają 12-25 epków. Nie lubię tak po 20 minut co tydzień.Ja tam na shinden oglądam. Fajny ep Jikoguraku, ale mam dylemat w chuj. Obejrzałbym ciągiem, ale później na twiterze ciągle mi spoilery wyskakują, chyba że jakoś wycisze.
W sumie z gachiakuta tak zrobiłem i też tak wolę ale nie mam już co oglądać.Ja to zawsze czekam jak jest całość przy tych anime co mają 12-25 epków. Nie lubię tak po 20 minut co tydzień.
Z adblokiem śmiga eleganckoTaa, weź sobie spróbuj oglądać na tym playerze xD trzeba zaczekać